Спечелете лодки, GoPro камери, хладилни чанти, плажни чадъри и кърпи и бира от Бургаско


Играта е приключила!

Печеливши: https://burgasko.bg/winners



Под промо опаковките на Бургаско те очакват символи и кодове, с които можеш да спечелиш бира и още много летни награди! Ако не откриеш символ или код, не се отчайвай, а опитай пак!


От 01.05. до 15.07. ще можеш да спечелиш награда под капачката - своето любимо Бургаско, както и да участваш с уникални кодове за големи и малки награди - 4-местни лодки, Go Pro камери и много други плажни изненади. Запази капачките и езичетата на кеновете.

Предварително се извиняваме, ако не успяваш да намериш лесно магазин, от който да вземеш наградата си - своето любимо Бургаско, но предвид извънредната ситуация по-малък брой магазини желаят да бъдат наградни центрове. Ние обещаваме, че ще се стремим да увеличаваме техния брой. За възможно най-актуален списък на участващите обекти следи тук или на тел 0888422962.

Крайният срок, в който участник в Промоцията може да потърси наградата си Бургаско кен 0,5л. срещу предоставяне на печеливш символ в търговските обекти, е 15 юли 2020г. Наградите могат да бъдат получени в рамките на работното време на обекта. Списък с участващите обекти, от които можете да получите наградата си, можете да откриете на сайта на Промоцията www.burgasko.bg или на тел. 0888422962. Списъкът ще бъде актуализиран постоянно, тъй като предвид въведеното извънредно положение в страната е необходимо повече от обичайното време и усилия за договаряне участието на магазин като награден център на Промоцията, от който спечелилите могат да получат награда „бира“.

Срокът, в който участник в Промоцията може да потърси наградата си плажна кърпа, плажен чадър, хладилна чанта, екшън камера или надуваема лодка е 15 юли 2020г. включително, съгласно правилата по-долу. Наградата се получава в срок до най-късно 30 работни дни, след като участникът е предоставил данните си за доставка на наградата.

Участвайте със символи от следните продукти, наричани Участващи опаковки:

- Бургаско стъклена бутилка 0.5 л., с промоционален дизайн;
- Бургаско кен 0.5 л., с промоционален дизайн;
- Бургаско пластмасова бутилка 1 л., с промоционален дизайн;
- Бургаско пластмасова бутилка 1,9 л., с промоционален дизайн;

Участващите опаковки са обозначени с червен промоционален етикет с текст „Играй за летни награди“

Награда Брой награди Описание на наградата

Бургаско кен 0,5 л. - общо 1 825 576 награди

4-местна надуваема лодка - общо 22 награди

Екшън камера “GoPro 7 silver” - общо 55 награди

240 броя Плажен чадър брандиран Бургаско

460 броя Хладилна чанта с музикална система брандирана Бургаско

460 броя Плажна кърпа брандирана Бургаско

За да участвате в Промоцията купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката на бутилката/ езичето на кена:

Ако откриете символ „Кен", печелите Бургаско кен 0,5л. Ако откриете уникален код, можете да съберете и да регистрирате 3 или 10 кода на www.burgasko.bg, и да участвате в томбола за малки или големи награди.
При регистрация на 3 уникални кода може да участвате в томбола за малки награди - плажен
чадър, плажна кърпа или хладилна чанта. Всички малки награди, независимо от вида (плажна кърпа, хладилна чанта или плажен чадър), се теглят моментално след регистрация на нужния брой кодове.

При регистрация на 10 уникални кода може да участвате в томбола за големи награди - надуваема лодка или екшън камера. Участникът трябва да въведе уникалния код от капачата и телефонен номер при регистрацията си. В томболите за големите награди всеки участник участва с всички свои направени до момента непечеливши кодове. Ако участник не спечели, регистрираните кодове се запазват за тегленията през следващите седмици до края на играта.
Всеки петък от 08.05.2020 до 10.07.2020 ще се теглят големи награди по 2 броя надуваема лодка и 5 броя екшън камера. Последното теглене ще се реализира в първият ден след края на промоционалния период 16.07.2020 г. По този начин общият брой тегления на големи награди е 11.

За всеки нови 3 или 10 кода участникът има право да направи нова регистрация за участие в томболите. При спечелване на награда, печелившите кодове се анулират. Описанието и броят на наградите е описан в точка 7.

Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер.

Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията.

Всеки участник може да регистрира до максимум 15 уникални кода за денонощие и неограничен брой уникални кода за периода на промоцията.

Единният идентификатор на всеки участник е въведения при регистрацията за участие реален и действащ мобилен номер. Участникът трябва да въведе валиден, реален и действащ собствен мобилен номер. Участник има право да участва само с един мобилен номер.

Спечелилите малки и големи награди участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, въведен при регистрация, както и на www.burgasko.bg. Спечелилите ще трябва да позвънят на 0888422962 в 10 дневен срок след като са уведоми с SMS, за да подадат валидни данни за доставка на наградата (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако спечелил не предостави адрес на доставка в 10-дневния срок, губи правото си да получи наградата. В такъв случай наградата ще бъде предоставена на изтеглен резервен спечелил. Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението по т.8.6, не е предоставил адрес за доставка в 10-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен номер и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

Участниците трябва да запазят като доказателство печелившите символи/кодове. На капачките/ езичетата трябва ясно да се виждат символите/кодовете. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде в Участващ обект/ на куриера капачка/езиче, с чийто символ(и) е спечелил.

Награда Кен може да бъде получена от определени обекти („Участващи обекти“). Участващите обекти са обозначени с рекламен материал на Промоцията. Наградата може да бъде получена в срок до 15 юли 2020 включително, в рамките на работното време на Участващите обекти. Списък с обектите можете да откриете на сайта на Промоцията www.burgasko.bg или на тел. 0888422962. Списъкът ще бъде актуализиран постоянно, тъй като предвид въведеното извънредно положение в страната е необходимо повече от обичайното време и усилия за договаряне участието на магазин като награден център на Промоцията, от който спечелилите могат да получат награда „бира“.

За да бъде получена награда плажна кърпа, плажен чадър, хладилна чанта, надуваема лодка или екшън камера, участникът трябва в упоменатия в т.8.6 срок след като е известен, че е спечелил, да се обади на телефона на Промоцията 0888422962, за да предостави данни за доставка (три имена и адрес). Крайният срок за заявяване получаването на посочените награди е до 15 юли включително. В рамките на 60 работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, на предоставения адрес. Ако участника не може да бъде открит на посочения от него адрес, спечелената награда може да бъде взета лично в 30-дневен срок от склад на организатора след предварителна уговорка по телефона на промоцията (0888422962) и за сметка на участника.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на печелившите кодове. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в т.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Капачки/ езичета на Участваща опаковка, които са нечетливи, променени, деформирани до степен да не се вижда символът, фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и се обезсилват.

Краен срок - 15 юли 2020

ЛИНК за участие

50 Коментари

  1. 3M6UUM93,PPXMMN3U,tuk moga li da izprashtam kodove te si

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, няма смисъл да ги изпращате тук, така не участват в промоцията. В края на публикацията има ЛИНК за участие, той води до сайта за регистрация. Желаем ви успех!

      Изтриване
  2. Къде мога да следя за състоянието на регистрацията ми? Колко кода, кога печеля и др.?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, колко кода сте регистрирал се разбира при регистрация на следващ код. Ако печелите, ще получите смс. Може да следите печелившите и в сайта на Бургаско, в секция Спечелили.

      Изтриване
  3. Аз съм регистрирал 6 кода.Последният е днес,а Вие ме информирате,че съм регистрирал само един.Какво се случва?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, моля по този въпрос да се свържете с организаторите. Възможно е да има проблем в системата за отчитане на регистрациите, но ние няма как да знаем това, нито може да Ви помогнем. Целта на нашия сайт е да популяризира игри с награди, ние не ги организираме и не раздаваме наградите.

      Изтриване
  4. Отговори
    1. В края на публикацията има ЛИНК за участие, той води до сайта за регистрация. Желаем ви успех!

      Изтриване
    2. Имам 154 кода а дори и една кърпа няма май всичко е блъф

      Изтриване
    3. Не е вярно,аз спечелих кърпа и ми я донесоха.

      Изтриване
  5. здравейте интересува ме.....
    как мога да играя само за една награда?

    ОтговорИзтриване
  6. и защо като наградата за лодката участваш със 9 капачки а ти иска 10?

    ОтговорИзтриване
  7. Имам регистрирани 9 кода и ми позволи само два пъти да участвам за кърпа и чадър. Защо ме ми дава да си ползвам другите 5 кода?

    ОтговорИзтриване
  8. Списък на магазините, в които може да се вземе награда "Кен"?

    ОтговорИзтриване
  9. Къде е списъкът с "участващи обекти"

    ОтговорИзтриване
  10. Къде може да се видят обектите които участват за да си взема примо Кенчетата

    ОтговорИзтриване
  11. в Плевен в кой магазин се получава наградата

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Над 20 магазина има в Плевен. Вижте коментарът над вашия, там сме публикували линк към картата с магазините.

      Изтриване
  12. На големите бутилки от 1,9л с лупа не се четат кодовете.Излагация.

    ОтговорИзтриване
  13. линк за участие не работи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвахме, но при нас си работи нормално. Къде ви изпраща и какво ви показва?

      Изтриване
  14. Не мога да регистрирам .... Има проблем..

    ОтговорИзтриване
  15. Здравейте, Подобен проблем: За лодка и камера уж се изискват 9 кода, но ме регистрира след 10. Регистрирах други различни 4 кода, но не ми дава право да участвам за другите награди. Имам чувството, че и това е фалш, както и много други игри от подобен род.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За участие в томбола за големите награди е нужда регистрация на 10 кода, не на 9. За малките са нужни 3. Вижте пак правилата. Ако все пак имате проблем с регистрация, моля обърнете се към организаторите, ние не можем да ви помогнем в този случай.

      Изтриване
  16. Нема по-тъпи въпроси? Хорааа съберете си мозъците, стига да притежавате подобни. Да си задавате простите въпроси можете, а незнаете и неможете да си намерите мрежата с магазини, и къде да си регистрирате кодовете. Прости ли сте или така ви ойдисва.

    ОтговорИзтриване
  17. Имам питане:Участвах в играта н Бургаско и днес получих SMS със съдържание от 1917:„Chestito!Pechelish Plajna kyrpa ot igrata na Burgasko.Obadi se do 10 dni na 0888422962 za da potvyrdish nagradata si“.Та искам да знам,като звъних на дадения номер и никой не отговаря,а тел.номер е импулсен и веднага,без да съм говорила,ми натрупа стотинки в сметката,какво да правя?!?Докато чакам някой на телефона,май ще си платя стойността навъпросната плажна кърпа.Щом съм спечелила награда е редно да ме търсят от Бургаско/Каменица/ а не обратното.Пълна измама е това с наградите.Иии ,щото съм родом от Пловдив,накрая ми идва да тегля на играта една ма@на....

    ОтговорИзтриване
  18. В Брезник или Перник в кой магазин може
    да се получи наградата кен

    ОтговорИзтриване
  19. А трябва ли да пазя езичетата ?

    ОтговорИзтриване
  20. Къде в Ихтиман може да се взема наградата кен,в сайта е посочен Коме оод но там казаха, че е прекратена промоцията и неможе да се получи.

    ОтговорИзтриване
  21. Как да разбера да ли печеля

    ОтговорИзтриване
  22. Само да кажа на тези, които пишат, че не могат да се регистрират
    Буквите се пишат на латиница, не на кирилица.
    Аз ще се пробвам, може пък да не съм карък������

    ОтговорИзтриване
  23. Здравейте, къде имате обекти в гр.Елин Пелин?

    ОтговорИзтриване
  24. Славейка Караиванова24 юни 2020 г. в 9:10

    Здравейте,искам да Ви кажа ,че тел.0888422962 не е инпулсен , няколко пъти съм звъняла на него.Още при първото позвъняване се обади една госпожа ,която беше много любезна и обясни всичко дори ми продиктува кодовете които трябва да предам при получаване на наградата.За което сърдечно и благодаря.

    ОтговорИзтриване
  25. Здравейте, как мога разбера точно с кой три капачки спечелих плажна кърпа.Защото майками ги е събрала на едно място. Аз не знам точно кой три да предам да куриера.Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
  26. Харесах кампанията ви, заради готините награди. А и по принцип съм фен на бирата ви от години. Но с тази кампания ме разочаровахте, защото седмица преди края й, вие изтеглихте всички ваши продукти по кампанията от магазините и така ми попречихте да участвам в кампанията ви. : >

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, не ни се вярва организаторите нарочно да са изтеглили участващите опаковки. Все още ги има в доста магазини, може да се свържете с организаторите на телефон 0888422962 и да адресирате до тях проблема си.

      Изтриване
  27. Здравейте,виждам част от тел. Си номер за плажен чадър къде трябва да напиша адреса си тъй ,като чета че трябва да го напиша за доставка????

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако сте сред печелившите, ви изпращат смс и в него е описано какво трябва да направите, за да получите наградата си. Може да проверите и на телефон 0888422962 дали наистина печелите плажен чадър.

      Изтриване
  28. Здравейте до кога е валидна тази игра?

    ОтговорИзтриване
  29. Днес 37 минути чаках на телефона си, за да си заявя спечелената хладилна чанта. През цялото това време чувах само повтарящ се женски глас с текст, че няма свободен оператор, и натрапващ се музикален фон. В крайна сметка оператор за мен така и не се освободи. С две думи - тези награди измама ли са? И трябва ли да си взема отпуска, за да се случи чудото оператор да приеме моето обаждане (оставам с впечатление, че е един ��) И последен въпрос - 37 минути днес (явно ми предстоят и повече) - колко хладилни чанти ще заплатя ... Оставам с неприятното чувство, че съм измамена :(

    ОтговорИзтриване
  30. Здравейте миналата година спечелих чадър ,но още не съм го получила

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвайте да пишете на Бургаско чрез фейсбук страницата им или чрез формата за контакт в сайта им, ние не можем да ви съдействаме за наградата.

      Изтриване
  31. Миналата година спечелих чадър ще си го получа ли тази година

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвайте да пишете на Бургаско чрез фейсбук страницата им или чрез формата за контакт в сайта им, ние не можем да ви съдействаме за наградата.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара