Спечелете новия Huawei P40 Pro и Huawei Mini Speaker

Няма коментари

Краен срок - 24 май 2020

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В играта могат да участват само пълнолетни лица, които имат пълна правоспособност и активен акаунт във Facebook. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на Организатора и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Финалното журиране на изпратените предложения ще се проведе между 25 и 29 май 2020 г.

Huawei предизвиква своите фенове да участват с коментар под видео пост, който разказва история. Целта на участниците е да напишат в коментар под поста предложение за сцени, сюжет отнасящ се до това, как да продължи историята, базирайки се на ключови предимства на новия смартфон Huawei P40 Pro, както следва:
Ø Slow motion – етап 1 (от 13  май 2020 г.);
Ø Zoom – етап 2 (от 18 май 2020 г.);
Ø AI точен кадър – етап 3 (от 20 май 2020 г.);
Ø Нощна сцена – етап 4 (от 22 май 2020 г.).

Най-оригиналните 4 истории в България ще получат награда – Huawei Mini Speaker.

4-те най-добри истории от Австрия, България, Хърватия, Чехия, Естония, Гърция, Унгария, Литва, Латвия, Сърбия, Словакия, Словения и Украйна ще получат награда новия Huawei P40 Pro.

Един участник може да спечели само 1 награда по т. 6.1. за описаните по-горе конкретните етапи, но това не изключва спечелване на голямата награда Huawei P40 pro по т.6.2..

Организаторът се свързва с победителя с лично съобщение във Facebook, за да получи адрес за доставка на награда.

Участникът декларира, че идеята и текстът за сценарий са негово собствено дело и няма законови ограничения за неговото използване.

Участникът безвъзмездно се съгласява Организаторът да използва представения сценарий, за създаване на рекламен клип, който включва авторско право или лиценз.

ЛИНК за участие

Няма коментари :

Публикуване на коментар