Спечелете 15 плюшени хипопотама от Hippoland


Играта е приключила!

Печеливши:
Нели Николова - g*r*0*4*@a*v.bg
Мария Михайлова - m*r*a.7*.m*h*i*o*a@g*a*l.com
Диана Шуманова - d*s*u*a*o*a@g*a*l.com
Силвия Здравков - s*l*s*v@a*v.bg
Марияна Антанасова - m*r*a*a*@a*v.bg
Маргарита Казакова - E*i*i*a*8@a*v.bg
Цветелина Димитрова - C*e*e*i*a*r*d*v*@a*v.bg
Таня Георгиева - i*i*v*_*a*y*@m*i*.bg
Радиана Дечева - r*d*t*7*@a*v.bg
Цвета Николова - t*v*t*v*n@a*v.bg
Галабена Мутафчиева - g*b*h*t*0*0@a*v.bg
Диана Димитрова - d*d*n*8*5@a*v.bg
Аксиния Иванова - a*s*n*a*i*l*v*@a*v.bg
Цветелина Цанева - e*e*n*u*r*1*3@a*v.bg
Камелия Иванова - k*m*y*1@g*a*l.com



За да се включи в играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки:
- да закупи раница за училище или детска градина от физически магазин на Хиполенд или онлайн от сайта www.hippoland.net
- да снима своята касова бележка или онлайн поръчка и да качи снимката в съответната страница на играта не по-късно от 25.09.2018 г.;
- да завърши своята регистрация през съответния бутон.

При нужда – неясна снимка или др., Организаторът си запазва правото да се свърже с Участника на подадения e-mail адрес.

Участието в играта е обвързано с покупка на раница за училище или детска градина от физически магазин на Хиполенд или онлайн от сайта www.hippoland.net

Участникът е длъжен да пази своята касова бележка, с която е участвал, до края на играта и да я предостави в случай, че бъде изтеглен за печеливш.

Организаторът си запазва правото да администрира и одобрява участващите снимки на касови бележки или онлайн поръчки.
Потребителите могат да участват многократно, но с качването на снимки на различни покупки (снимка на касова бележка или снимка на онлайн поръчка).
В случай, че двама или повече участват в играта с една и съща снимка на касова бележка и онлайн поръчка, само единият от тях ще бъде включен в томболата – този, който е качил снимката първи.

Печелившите, 15 (петнадесет) на брой, ще бъдат изтеглени на томболен принцип чрез www.randompicker.com, от всички участници, изпълнили условието на играта и уповестени на сайта на Хиполенд www.hippoland.net, както и на официалната фейсбук страница на Хиполенд https://www.facebook.com/hippoland.bg/. Томболата ще бъде проведена след края на играта на 26.09.2018 г.

Участниците следва да се свържат с Организатора на лично съобщение на фейсбук страницата, като ако това не се случи, Организаторът си запазва правото да потърси Участника на подадения e-mail.

Наградата се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилите в лично съобщение до фейсбук страницата на ХИПОЛЕНД www.facebook.com/hippoland.bg в срок от 14 работни дни от датата на личното съобщение от www.facebook.com/hippoland.bg, за потвърждение на избор на магазин за получаването му. Ако сте спечелили награда, но във Вашия град няма магазин на ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочен от Вас
адрес, в рамките на 7 работни дни от датата на личното Ви съобщение до фейсбук страницата на ХИПОЛЕНД - www.facebook.com/hippoland.bg, по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД. Ако някой от победителите не отговори на личното съобщение повече от 5 (пет) работни дни или не се яви да получи наградата си в магазина, повече от 14 (четиринадесет) работни
дни, губи правото си да получи Наградата. В случай, че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес и/или телефон за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда.

Всички Участници поемат на своя отговорност всички разходи и данъчни задължения по Законa за данъците върху доходите на физическите лица, в т.ч. декларирането и плащането на данък, които са възникнали или биха могли да възникнат поради участието им в Играта.

Наградите са по 1 (един) брой плюшена играчка хипопотам за 15 (петнадесет) участника.


Краен срок - 25 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара