Спечелете 10 екскурзии, 10 печалби по 500 лв. и над 1000000 магнити от Националната лотария


Играта е приключила!

Ето пълния списък на пътешествениците и държавите, които ще посетят:

1. П. Братоева печели екскурзия за двама в Бразилия
2. M. Георгиева печели екскурзия за двама в Австралия
3. М. Йорданова печели екскурзия за двама в България
4. В. Петрова-Аврамович печели екскурзия за двама в Австралия
5. А. Василева печели екскурзия за двама в Китай
6. К. Иванов печели екскурзия за двама в Сърбия
7. С. Люпев печели екскурзия за двама в Сърбия
8. В. Димитров печели екскурзия за двама в Словения
9. Я. Русев печели екскурзия за двама в Камерун
10. Й. Костадинова печели екскурзия за двама до Тунис

Страхотни печалби от 500 лева ще харчат:

1. Е. Стоянова
2. Р. Сирашка
3. Е. Димитрова
4. Д. Мутафчиева
5. М. Енчев
6. В. Атанасов
7. М. Меров
8. Н. Нейкова
9. З. Димитров
10. Г. Георгиева



10 екскурзии за двама до страна-участник на световното по волейбол

Купете продукти на Национална лотария за поне 5 лв. и може да получите страхотен магнит и промо код. Регистрирайте кода в жребия за 10 екскурзии.

Заредете Вашата сметка на 7777.bg с поне 10 лв. и ще получите специална игра за участие в жребия за 10 екскурзии. Всеки 5 лв. = 1 игра.

Съберете всички 24 магнита на страни-участници на световното по волейбол и ще участвате в жребий за 10 печалби по 500 лв. Всяка колекция от 24 страни = 1 участие в жребии за 10 печалби по 500 лв.

В играта за допълнителни печалби „Шампионски печалби“, участва всеки участник, който е закупил лотарийни билети от игрите „Национална лотария – моментни игри“, и/или „Национална лотария“, и/или „Новолото“, и/или е направил залог/залози в играта „Лотарио“ - на стойност 5 /пет/ лева, за което участникът може да получи опакован в непрозрачна опаковка магнит с изображение на една от 24-те държави участнички в „Световното първенство по волейбол за мъже 2018“ с включен промо код за участие в жребий за „10 екскурзии за двама до страна участник в Световното първенство по волейбол“. Промо кодът може да бъде регистриран на www.7777.bg през профила на участника.

Участие в кампанията може да вземе всеки участник, който направи депозит в игралната си сметка на www.7777.bg. Минималната сума на депозита е 10 /десет/ лева. При депозит от 10 /десет/ лева участникът получава два кода за участие в жребия за „10 екскурзии за двама до страна участник в Световното първенство по волейбол“. Участникът получава кодове за участие в жребия в зависимост от размера на депозираната сума. Колкото пъти една депозирана сума е кратна на 5 /пет/ лева, толкова кода за участие в жребия получава участникът. Например, ако участникът депозира 25,50 лв, той ще получи 5 кода за участие в жребия.

Максималният брой кодове, които може да регистрира един участник е 500 броя.

Участниците, които са регистрирали успешно в профила си на www.7777.bg промо кодове на всички 24 разновидности на магнитите, изобразяващи страните - участници в „Световното първенство по волейбол за мъже 2018“, участват в жребия за спечелването на 10 бонус печалби по 500 лева. Всяка една събрана колекция от 24 магнита дава правото на едно участие в жребия за 10 бонус печалби по 500 лева. Един промо код (към един магнит) може да участва в образуването на само една колекция. Максималният брой участия в жребия за 10 печалби по 500 лева е 20 участия.

Всеки регистриран промо код представлява едно участие в жребия.

Участниците могат да регистрират промо код за участие в жребия до края на периода на провеждане на кампанията по т.2.

Участващите в играта „Шампионски печалби“ имат шанс да спечелят някоя от следните бонус печалби:
- 10 броя екскурзии за двама до страна участник в Световното първенство по волейбол 2018 г.
- 10 броя печалби от по 500 лева.
- 1 008 000 магнити с изображение на държавите-участници на Световното първенство по волейбол за мъже 2018 г.

Спечелването и вида на спечелените бонус печалби по т.4. се определят при спазване на следните правила:

Участниците, които участват в играта по реда на точка 3.1.1 следва да регистрират промо кода, изобразен на талона към спечеления от тях магнит в игралния си профил в сайта 7777.bg.

Участниците, които участват в играта по реда на точка 3.1.2. получават промокода автоматично, като в профила му се визуализира помощна игра, при която участникът трябва да избере и „отвори“ една от 24-те възможности изобразени като глобуси. Всяко от изображенията на глобуси при „отварянето“ му показва наименованието на една от държавите, участващи в Световното първенство по волейбол за мъже 2018 г.

Бонус печалбите по т.4 ще бъдат изтеглени чрез жребий, който ще се проведе най-късно до 15.10.2018 г.

В жребия за печалбите от вида „екскурзия за двама до страна участник в Световното първенство по волейбол 2018 г.“ ще се теглят успешно регистрирани промо кодове. Всеки изтеглен промо код дава право на печалба, представляваща екскурзия:

1. която може да бъде до държавата изобразена на печалбата тип „магнит“, получена от участника по реда на точка 3.1.1 - за случаите по същата точка. Организаторите си запазват правото да определят и обявят друга държава – дестинация на екскурзията.
2. до държавата, определена по реда на точка 5.2. – в случаите по чл. 3.1.2.

В жребия за печалбите от вида „печалба – 500 лева“ ще бъдат изтеглени участници, които са регистрирали успешно промо кодове на всички 24 разновидности на магнитите, изобразяващи страните - участници в „Световното първенство по волейбол за мъже 2018“

Резултатите от жребия с печелившите участници/промо кодове ще бъдат публикувани на интернет адрес www.7777.bg/svetovno.

Всяка печалба се получава от участника след поискване в офиса на дружествата на адрес: гр. София, ул. „Фритьоф Нансен“ 37, като за целта последният трябва да се е обадил предварително на тел. 0700 42 100. При получаването участникът следва да се легитимира чрез предоставяне на документ за самоличност. Право да получи печалбата има лицето, което е притежател на потребителската сметка в която е въведен/генериран печелившия промо код за допълнителни печалби „Шампионски печалби“ независимо, кой е бил притежател/приносител на талона, съдържащ същия промо код.

Всички спечелени бонус печалби трябва да бъда потърсени не по-късно от 15.11.2018 г. В случай, че спечелилият участник не потърси печалбата си в указания срок, той губи право да я получи.

По преценка на организаторите и при желание на участника спечелената по реда на т.6.1 екскурзия може да бъде заменена за паричната сума в размер на 5 000 /пет хиляди/ лева.

При участието си в играта, всеки участник се съгласява, в случай че спечели печалба от вида „екскурзия за двама до страна участник в Световното първенство по волейбол 2018 г.“, да приеме печалбата, така, както същата е организирана.

Организаторите не носят отговорност за качеството на услугите, включени в печалбите от вида „екскурзия за двама до страна участник в Световното първенство по волейбол 2018 г.“, в т.ч., но не само: услугите на туристическите агенции, авиокомпаниите и хотелите, изпълняващи екскурзията.


Краен срок - 30 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара