Спечелете керамична четка с топъл въздух от Aroma


Играта е приключила!

Печеливш: Radoslava Marinova



Коя е твоята най-смела прическа или цвят на косата, която си имала или си искала да пробваш? Сподели с нас в коментар и можеш да спечелиш керамична четка с топъл въздух.

За участие в играта участниците следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com.

Играта се провежда по следния начин: всеки, който иска да участва в играта, трябва да влезе на официалната Facebook страница на Aroma https://www.facebook.com/aroma.cosmetics/ и да изпълни условието указано в съответния пост.

Изпълнителят известява спечелилите участници чрез отделен пост на стената на Aroma, в който са упоменати името/имената на печелившия/печелившите участник/участници.

За да получи наградата си, печелившият участник следва да изпрати своите лични данни – три имена, адрес и телефон за връзка под формата на лично съобщение в страницата на Aroma в срок от 5 дни след уведомяването му.

Участниците се съгласяват, че предоставянето на личните им данни по горепосочения начин, е необходимо за целите на получаване на полагаемата награда. Получените лични данни няма да бъдат използвани за други цели, освен описаните в настоящите Правила. Печелившият участник се задължава да предоставят своите лични данни, а не данните на трето лице.
Забранени са действия от страна на участници в игрите, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на играта си запазва правото да дисквалифицира съответния участник, да свали от играта неговите участия и да го лиши от правото да получи спечелената в резултат на такива действия награда.

Наградата/наградите в играта е/са следните: 1 бр. керамична четка с топъл въздух.
Спечелените награди не могат да се преотстъпват на друго лице както и да бъдат разменяни за паричната им равностойност.

Наградата се тегли чрез томбола на случаен принцип, измежду всички участници, изпълнили правилно изискванията на играта на стената Aroma.

Печелившият/печелившите участник/участници ще бъде обявен/обявени на стената на Aroma и се уведомява/т от Изпълнителя.
7. Правни спорове
Организаторът не носи отговорност за каквито и да е вреди и пропуснати ползи, свързани с Игрите.
Евентуалните правни спорове, които биха могли да възникват между Организатора и участниците в игрите, ще бъдат разрешавани по взаимно съгласие, а в случай, че това се окаже невъзможно, двете страни ще трябва да се отнесат до институциите, които са компетентни да разрешат спора.
8. Защита на личните данни
С участието си в Играта, всеки участник декларира, че:
- е прочел, запознат е и се съгласява с настоящите Правила;
- е запознат с целите, характера и условията на предоставяне и обработване на личните му данни (име, адрес, телефон) и се съгласява с тях;
- предоставя доброволно личните си данни;
- изразява изричното си съгласие личните му данни да бъдат обработвани за целите на настоящата Кампания.
Основанието за събирането и обработването на личните данни на участниците е изпълнението на задължението на “Арома Козметикс” АД за предоставяне на награда на печелившия/печелившите участници в съотетствие с настоящите Правила и условия.
Целите на обработването на тези данни са: определяне на спечелилите в игрите и доставяне на наградите. Организаторът и Изпълнителят гарантират, че личните данни на лицата няма да бъдат обработвани за други, извън посочените в настоящите правила, цели.
Организаторът и Изпълнителят поемат задължение личните данни на участниците да не бъдат предоставяни на трети лица.
9. Прекратяване на играта
Организаторът има неотменимото право да прекрати Играта по всяко време, в случай, че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или при появата на събитие, представляващо непреодолима сила, съгласно действащото законодателство, като в тези случаи не се дължи компенсация на участниците. Ако настъпи прекратяване, то ще бъде обявено на стената на Facebook страницата Aroma, а участието на потребителите се прекратява автоматично.


Краен срок - 17 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара