Спечелете 1000 комплeкта чаши от Kamenitza


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.kamenitza.bg/nazdrave/



Наградите в промоционалната игра са 1000 броя комплекта чаши. Всеки комплект съдържа по 2бр. промоционални чаши за бира.

Участието в промоционалната игра не е обвързано с покупка.

За да участват в промоционалната игра, участниците трябва да посетят сайта www.kamenitza.bg, да отидат в съответния раздел от сайта, посветен на промоцията, да се регистрират и да напишат или изберат своята причина за Наздраве в определеното поле.

При правилно регистрирана причина, участникът получава уведомително съобщение на екрана, потвърждаващо успешната му регистрация за участие в тегленията за един от 1000 бр. комплекта чаши. Всеки ден през целия период на промоцията ще се провеждат по общо 16 бр. тегления, като на всеки 30 минути между 12:00 часа и 19:30 часа ще се изтегля по една награда измежду всички участници, регистрирали успешно причина за наздраве. На 15.11 ще бъдат изтеглени допълнителни 8бр.  комплекта заедно с ежедневното теглене в 12:00 часа.

Всеки участник може да регистрира по 5 причини на ден за периода на промоцията. В случай че участник опита да регистрира повече от пет причини в рамките на един ден /от 00,00 ч. до 23,59 ч./, то причината му няма да бъде зачетена от системата като участващ в играта.

Общия брой награди ще бъдат изтеглени по следния начин, а именно:

    1000 броя комплекта чаши ще бъдат изтеглени на случаен томболен принцип за периода на промоцията от специално разработен за нуждите на промоцията софтуер в общо 1000  бр. тегления, както следва:

Всеки ден в периода на промоцията между 12:00 часа и 19:30 часа.  ще се състоят общо 16 бр. ежедневни тегления през 30 мин., като на всеки 30 минути ще бъде раздаван по 1 бр.комплекта чаши. На 15.11 ще бъде проведено допълнително теглене в 12ч за още 8 комплекта. Във всяко теглене ще участват всички участници, регистрирали поне 1 (един) код по смисъла на т. 3.3.4 от настоящите условия. С всяка последваща регистрация на нова причина, участникът увеличава шансовете си за спечелване на награда.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, опаковките, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер.

Всеки ден в периода на Промоцията по т. 1.2 след всяко теглене печелившите участници ще бъдат обявявани (част от мобилния си номер, чийто последни 3 цифри ще бъдат скрити) на интернет адреса на промоцията www.kamenitza.bg. На посочения интернет адрес всеки може да следи колко награди са спечелени към определен момент.

Участниците в промоционалната игра, спечелили награда, ще бъдат уведомени чрез SMS, в който ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който да заявят адрес за получаване на наградата.

Наградите от промоционалната игра ще бъдат доставени с куриер до всеки спечелил, в срок от 45 работни дни след получаването на потвърждение на адреса за доставка.

Спечелилият участник следва да се обади на телефон 0888423118 в срок от 5 (пет) работни дни от получаване на уведомлението по т. 3.10. и да съобщи на оператора трите си имена, телефон за връзка, точен пощенски адрес В случай, че спечелилият участник не извърши в срок всички посочени действия в предходното изречение, то губи правото да получи награда.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда, вещ или услуга.

Наградите се получават лично срещу представяне на документ за самоличност пред съответния куриерски служител.

За периода на промоцията, всеки участник има право да спечели само една награда. Всеки следващ опит за участие в играта няма да бъде зачетен от системата.


Краен срок - 15 ноември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара