Спечелете 5 дневна почивка в Хотел Замъка Царево


Играта е приключила!

Няма обявени печеливши. Заради манипулация на гласовете, организаторите я прекратиха без да изберат победители. Всички участници, качили снимка и споделили на стената си, ще получат една безплатна нощувка при направена резервация в хотел Замъка.



Посрещаме месец Септември с усмивка и слагаме началото на фотоконкурс „Happy Family”.

Очакват ви изключително атрактивни награди и много настроение! 🙃

👉 Публикувайте Ваша семейна снимка в коментар под публикацията, събирайте харесвания и споделете поста с играта публично на профила си, за да участвате за спечелването на една от следните почивки! 👈

👩‍❤️‍👨 Първа награда: 5-дневна почивка за двама
🎁Втора и трета награда: 2-дневна почивка за двама
🏆Четвърта награда: Всички останали участници ще получат по 1 нощувка бонус при направена резервация при нас

*Снимките с най-много събрани брой лайкове ще спечелят първите три награди.
🌅 🏖️

Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила като публикуват тяхна семейна снимка в коментар под публикацията, събират харесвания и споделят поста с играта на Фейсбук страницата на хотела (https://www.facebook.com/hotelzamuka, споделят поста публично), с който се обявява играта.

За валидни регистрации в играта ще се броят тези, които са спазили всички изисквания, в посочения срок на действие на играта и не съдържат вулгарно, нецензурно, насилствено и друго несъответстващо на марката и правилата на компанията съдържание.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от края на играта да се свърже с победителите на посоченият от него профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 2 работни дни да върне отговор, като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш.

Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес; грешни имена или несъществуващ или деактивиран Facebook профил.

Краен срок - 15 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара