Спечелете храна за 1 година за вашия домашен любимец


Играта е приключила!

Печеливш: Рени Атанасова Даракчиева



Играй и Спечели НЕЧОВЕШКИ ДЖАКПОТ - храна за 1 година (за вашия домашен любимец)😉

Посети зоомагазини д-р Стефанов, купи пакет суха храна за твоя домашен любимец (котка или куче) или пакет храна (зайци, гризачи или птици) и участвай в томбола!🎁

Обявяване на победител: 10.11.2018г. до 16:30 часа във фейсбук страницата на Зоомагазини "Д-р Стефанов"

Участието в играта е обвързано с покупка на продукт, предлаган от Организатора.

Играта се осъществява чрез закупуване на пакет суха храна за кучета и котки или пакет храна за зайци, гризачи, птици на място в един от магазините на зоомагазини д-р Стефанов. На гърба на касовата бележка, с която сте закупили продукта си е нужно да запишете трите си имена, телефон за контакт, порода и възраст на вашия домашен любимец.След което тази касова бележка се поставя в урна, която се намира в близост до касата в нашите магазини.
* В томболата не могат да участват хора, които са закупили насипна храна или артикули.

Всеки участник има право да участва неограничен брой пъти  в „Играта“, като с една касова бележка трябва да посочи само един домашен любимец.

За успешно регистриран участник се счита този потребител, който отговоря на условията на играта от т.3.1. и т. 3.4. от настоящите общи условия.

След изтичане на предварително обявения период на „Играта“ между всички участници, изпълнили условието на т.3.5., на томболен принцип в присъствието на нотариус ще бъде изтеглен 1 (ЕДИН) печеливш, на когото ще предоставена 1 бр. (един брой) „Награда“ по смисъла на т. 4.2 от Общите условия.

Печелившият участник ще бъде оповестен публично до 16:30 ч. На 10.11.2018 г. в поддържаната от Организатора, Фейсбук страницата на „зоомагазини д-р Стефанов“ (https://www.facebook.com/zoomagazinistefanov/).

Оповестяването на печелившите ще се извърши с визия, съгласно описания по-горе механизъм, като ще бъде обявена наградата, която печели.

Всеки участник, обявен за печеливш в „Играта“, има право да получи от Организатора описаната награда като за тази цел, той трябва да посети, заедно с домашния си любимец, един от зоомагазините на д-р Стефанов, където наградата ще му бъде предоставена лично и ще им бъде направена снимка, която след това ще бъде публикуване във фейсбук страницата на зоомагазини д-р Стефанов.

Наградата е ЕДНА на брой, описана както следва:
Количеството храна, което вашия домашен любимец може да изяде в рамките на една година, според указанията на производителя, в зависимост от порода, възраст и тегло. Храната ще е от същата марка и вид, който сте закупили при участие в играта, но ще е възможно най-голямата разфасовка.

Всеки печеливш участник се съгласява да получи Наградата като се съобразява с общите условия на куриерските компании, с които работи Организаторът, и да не предявява допълнителни претенции към тях, доколкото те, с поведението си, виновно не затрудняват процеса на доставката.

Организаторът се задължава да поеме транспортните разходи по изпращане на наградите.


Краен срок - 31 октомври 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара