Спечелете велосипед, ваучер за 50 лв. и посещение в Camel Park


Играта е приключила!

Печеливши:
✔️Цветана Недялкова Тодорова - детски велосипед Sprint Solid Stone 24';
✔️Мирослав Георгиев Георгиев - семейно посещение на CAMEL PARK SUNNY BEACH – единствения атракционен парк с камили в България;
✔️Емилио Нешев - ваучер на стойност 50лв за пазаруване в магазин Bike Point;
✔️Калоян Костадинов Тодоров - ваучер на стойност 50лв за пазаурване в магазин Pulsar в Мол Бургас Плаза;
✔️Ганка Божкова Георгиева, ваучер на стойност 50лв за пазаурване в магазин Pulsar в Мол Бургас Плаза.



Тетрадки, учебници, нови маратонки, раница. Звучи ли ви познато? Вероятно да, защото в края на лятото всички започваме да се подготвяме за първия учебен ден. И ние в Power FM сме готови да ви помогнем като отново проведем кампанията „Заедно в час”!

В суматохата на предучилищната подготовка, радио Power FM, ще ви въведе през новостите, новините, тенденциите и всичко, което ще ви е нужно, за да посрещнете 15-ти септември спокойни и информирани. Всеки делничен ден от 27-ми август до самия първи учебен ден нашите водещи ще събират актуална информация свързана с образование и обучение и ще ви я предават на порции, в специални рубрики. Ако сте прекарали последните дни на плажа и ви предстои да подготвите ученик, не я пропускайте, ще ви е от полза.

Естествено, че няма да подминем и възможността да ви забъркаме в забавна игра, в която да спечелите награди. Слушайки специалната ни програма не подминавайте и звука на училищния звънец. Това е важен сигнал и вие трябва да запомните часа и датата, когато сте го чули. Изпратете ни тази информация, заедно с трите си имена и телефонен номер на адрес igra@powerfm.bg или чрез съобщение в нашата Facebook страница и вече участвате в томбола за наградите. А те са:

- детски велосипед Sprint Solid Stone 24”
- семейно посещение на Camel Park – единствения атракционен парк с камили в България
- ваучер на стойност 50лв за пазаруване в магазин Bike Point

СЛУШАЙТЕ, ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ С НАС И "ЗАЕДНО В ЧАС"!


Краен срок - 14 септември 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара