Спечелете хладилни чанти с напитки HELL


Играта е приключила!

Печеливши:

Учасникът събрал най - много харесвания за своята снимка, който печели 12v електрическа чанта с енергийни напитки HELL се казва: VasiNka BaroNevska - https://www.facebook.com/vasinka.baronevska?fref=ufi&rc=p

Хладилна чанта с енергийни напитки HELL от Бензиностанции Benita печелят :

Габриела Е. Панайотова - https://www.facebook.com/gabriela.panayotova.50…
Deqn Gospodinov - https://www.facebook.com/deqn.gospodinov?fref=ufi&rc=p
Атанас Христов - https://www.facebook.com/deqn.gospodinov?fref=ufi&rc=p
Dimitar Denev - https://www.facebook.com/dimitar.denev.50?fref=ufi&rc=p
Павел Стефанов - https://www.facebook.com/C.V.B.2.H?fref=ufi&rc=p



ЛЯТНО ВРЕМЕ - ИМАШ НУЖДА ОТ ЕНЕРГИЯ !!! ВКЛЮЧИ СЕ И СПЕЧЕЛИ ОТ ИГРАТА НА БЕНЗИНОСТАНЦИИ BENITA И ЕНЕРГИЙНИ НАПИТКИ HELL!!!

Снимай и спечели!!!

Енергийни напитки HELL и Бензиностанции Бенита Ви канят да се включите отново в играта и да спечелите една от летни награди.

Условия на играта са същите:

1) Харесай играта.
2) Направи атрактивна снимка с напитка HELL на фона на бензиностация "БЕНИТА" и я качи във фейсбук страницата ни, като коментар към играта.
3) Сподели публично играта.

Снимката събрала най – много харесвания печели автоматично на своя притежател 12V електрическа хладилна чанта с енергийни напитки HELL.

Всеки участник изпълнил и трите условия на играта участва в жребий за спечелването на една от шестте хладилни чанти с енергийни напитки HELL.

🏆 Наградите и късметлиите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени на 31.08.2018г. (петък) от 17 часа, на страницата на Бензиностанции Benita във фейсбук.

На бензиностанции Бенита може да откриете висококачествени горива, добро обслужване и голям асортимент от стоки за Вас и Вашият автомобил.
Качеството на горивата и добавките имат изключително важно значение за реализацията на заложените в двигателя показатели: мощност, икономичност, ускорение (динамика) и екологичност.

Доказано горива с добавки #BARDAHL от бензиностанции Benita, намаляват разходите на до 10%, увеличават мощността и живота на двигателя.
Ако не си, опитай и ще се убедиш!
Качеството има значение!
www.benita.bg


Краен срок - 31 август 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара