Кампания "Направи собствен магазин BILLA!"


Кампанията е приключила!




Запознайте се с новата ни кампания, в която ви даваме възможност да си построите свой магазин BILLA у дома!

Между 23.08.2018г. и 17.10.2018г. ще можете да закупите стартов пакет на цена 14,99лв. с над 140 части за сглобяване, с които бързо и лесно ще изградите конструкцията на вашия BILLA магазин. Пакетът съдържа основи, стени, врати и други основни елементи, както и стикери за декорация.

В рамките на кампанията за всеки 15лв. покупки в BILLA получавате като подарък 1 опаковка, съдържаща части за сглобяване на вътрешното оформление на BILLA магазин: например, зона за плодове и зеленчуци, хладилни витрини, топла витрина, касова зона и други. Всяка опаковка съдържа няколко части, разпределени на произволен принцип. Вие решавате дали да следвате инструкцията за сглобяване или да направите вашия BILLA магазин по собствен дизайн и вкус! С колкото повече части разполагате, толкова по-пълен и реален ще изглежда супермаркетът ви.

Със старта на кампанията имаме още една изненада за малки и големи - мобилно приложение „BILLA Bricks“, което ще накара магазина ви да оживее! Приложението е предназначено за iOS и Android ползватели, като съответно може да бъде намерено в APPLE STORE и GOOGLE PLAY в периода 23.08.2018г. - 20.01.2019г. То е напълно безплатно за сваляне и инсталация, като ще ви даде възможност да сканирате събраните части от конструктора и виртуално да разгледате и да се разходите в своя магазин с очила за виртуална реалност. Очилата за виртуална реалност също можете да закупите от всеки магазин BILLA. Но дори и без тях, не пропускайте да свалите мобилното приложение - то ще ви предложи в допълнение различни интересни и забавни игри, свързани с вашия BILLA магазин!

За изграждане на конструкцията на BILLA магазин БИЛЛА предлага за продажба стартов пакет на цена 14.99лв.  в магазини BILLA. Пакетът съдържа над 140 части за сглобяване (основа, стени, врати и др.), както и стикери за залепване.

За разглеждане на мобилното приложение „BILLA Bricks“ в режим на виртуална реалност БИЛЛА предлага за продажба очила за виртуална реалност (VR очила) на цена 9.99 лв. в магазини BILLA. Очилата за виртуална реалност не са задължително условие за ползване на мобилното приложение „BILLA Bricks“.

Цветовете и дизайнът на частите за сглобяване на BILLA магазин и/или на VR очилата, изобразени на интернет страницата на  БИЛЛА и в маркетинговите материали на Кампанията, са само илюстративни. Те могат да се различават по цвят и форма от реалните части за сглобяване и/или от VR очилата. БИЛЛА не гарантира наличността на части за сглобяване и/или VR очила с тези цветове или с този дизайн по време на Кампанията.
6.2. Количествата на опаковките с части за сглобяване на BILLA магазин, стартовия пакет и VR очилата са внимателно планирани. Въпреки това е възможно поради силно увеличено търсене в отделни дни да не са налични във всички магазини BILLA. В тези случаи БИЛЛА информира клиентите по подходящ начин за деня на следващата доставка. БИЛЛА не носи отговорност към клиенти, които в желания от тях ден и час не са могли да получат опаковки, съдържащи части за сглобяване на BILLA магазин или не са могли да закупят стартов пакети и/или VR очила.

Частите за сглобяване на BILLA магазин не са предназначени за деца до 3 годишна възраст. Съществува опасност от задушаване. Частите за сглобяване представляват малки (дребни) части, които са подходящи за използване от деца само под родителски надзор. Инструкциите за безопасно ползване на частите за сглобяване се намират в опаковките. Участниците следва да се запознаят с инструкциите за употреба преди тяхното използване.


Краен срок - 17 октомври 2018

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара