Спечелете 5 дрона, 50 пуфа и над 60000 бири от промоцията на Туборг


Краен срок - 20 октомври 2017

Купи 2Х Туборг и вземи скреч карта.

Изтрий и виж дали печелиш на място кен Туборг 500 мл или регистрирай своя код и разбери веднага дали печелиш пуф.

При регистрация на 5 кода участваш в томбола за дрон.

Участващата търговска марка е Туборг, в съответната опаковка:

Туборг, оборотна бутилка 500 мл.;
Туборг бутилка 330мл.
Туборг PET 1л.
Туборг Наливна бира
Туборг кен 500мл.

наричана по-долу участваща опаковка. За участие в промоцията е необходимо
да се закупят две бутилки „Туборг“

Наградите, осигурени от ОРГАНИЗАТОРА за промоцията, са както следва:

- Бира Туборг кен . – 64 320 бр.
- Пуф с брандинг на Туборг – 50 бр.
- Дрон – 5 бр.

За наградите Бира Туборг промоцията стартира на 04.09.2017г. и e валидна до 20.10.2017г. За да бъдат избегнати всякакви съмнения, след крайната дата на промоцията промоционални опаковки могат да се предлагат на пазара в България до изчерпване на количествата, но Организаторът няма да носи  отговорност за непредоставяне на награди. Спечелените награди - бира „Туборг“ 500мл., трябва да бъдат предявени за получаване в обозначените със
знака на промоцията търговски обекти най-късно до 20.10.2017г.

За награда Дрон участващите трябва да регистрират 5 кода, което им дава право да участват в томбола.

Участието в промоционалната игра е възможно след закупуване на 2 промоционални продукти
по т 6. Oт търговски обекти, които участват в промоцията. На касата на тези обекти участниците, закупили два промоционални продукта, получават скреч-карта. Ако под скреч картата има символ – кен, кенът се получава в търговски обект, който участва в промоцията. Ако под печелившата промо-карта има промо-код, участникът следва да регистрира промо-кода на сайта http://www.tuborg.bg/promo/.

За да участват в тегленето за наградите Дрон, участниците трябва да регистрират 5 промоционални кода на сайта http://www.tuborg.bg/promo/.

За да участват в промоционалната игра за наградите пуф, участниците трябва да регистрират един промоционален код. При регистрация на промоционален код, участникът бива уведомяван веднага чрез SMS и съобщение (pop-up) на екрана на монитора, дали печели награда пуф. Печеливш код с награда ПУФ не участва в броенето на успешно регистрираните кодове за награда ДРОН. За да участва в тегленето за големите награди, участниците трябва да регистрират общо 5 бр. непечеливши кода

Всеки участник може да регистрира до 10 (десет) промоционални кода на ден за периода на промоцията. В случай, че участник опита да регистрира повече от десет промоционални кода в рамките на един ден (от 00,00 ч. до 23,59 ч.), то последният код няма да бъде зачетен от системата като участващ в играта и ще бъде уведомен за опцията да го регистрира на
следващия ден.

Участниците, спечелили кен Туборг, ще могат да го получат в предварително определени търговски обекти, обозначени със стикер, срещу предоставяне на печелившата скреч карта. Информация за търговските обекти, от които могат да бъдат получени наградите - бира ще бъде публикувана на www.tuborg.bg. Списъкът с търговски обекти може да бъде променян в периода на промоцията, като промените ще бъдат отразявани в разумен срок на сайта
на промоцията www.tuborg.bg. Едно лице може да вземе максимум пет броя награди в един ден от един обект.

Участниците, спечелили пуф, ще получат съобщение на екрана с информация за начинa, по който могат да се свържат с Организатора за потвърждение на наградата си, както и SMS съобщение на мобилния номер, който са посочили по време на регистрацията си в регистрационната форма на www.tuborg.bg/promo. В срок от 5 дни, печелившите участници следва да се обадят на посочения телефонен номер за да предоставят адрес на територията на България за доставка на наградата си.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, опаковките, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер.

Печелившите участници ще бъдат обявявани (със символите от промоционалните кодове, чрез които са спечелили и част от мобилния си номер, чийто последни 3 цифри ще бъдат скрити) на интернет адреса www.tuborg.bg/promo, всеки ден в периода по т. 2.

За целите на обявяването, спечелилите се обявяват на посочения интернет адрес чрез последния регистриран от тях промоционален код, с който печелят награда. На посочения интернет адрес всеки може да следи колко награди са спечелени към определен момент, при отчитане на изключението по предходното изречение. С включването си в промоционалната игра печелившите участници се съгласяват мобилните им номера, без последните 3 цифри, да бъдат публикувани на посочения интернет адрес.

Наградите от промоционалната игра ще бъдат доставени с куриер до всеки спечелил, в срок от 60 работни дни след получаването на потвърждение на адреса за доставка.

Спечелилият участник следва да се обади на телефон 0888422962 в срок от 5 (пет) работни дни от получаване на уведомителнието по т. 15. и да съобщи на оператора две имена, телефон за връзка, точен пощенски адрес, както и да потвърди, че пази промоционалната скреч карта. В случай, че спечелилият участник не извърши в срок посочените действия в предходното изречение, то губи правото да получи наградата.

Спечелете СЕГА

2 Коментари

  1. Къде ми е наградата? Срок на доставката до 60 дни! Пълен абсурд!Заблуждавате хората с невярна информация и фалшиви награди!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако все още не сте получили наградата си, моля потърсете информация на телефон 0888422962. Ние само популязираме конкурса, не носим отговорност за провеждането му.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара