Сподели с приятел и спечели бойлер TESY


Краен срок - 30 юни 2017

Има приятели и приятели. А най-добрият приятел е този с бойлер, особено когато нямаш топла вода вкъщи. Тагни някого, с когото би споделил топлата си вода, разкажи ни защо си го избрал и можеш да спечелиш бойлер от TESY.

В Играта могат да участват единствено лицата, които имат валиден профил във Фейсбук

Наградата, което може да бъде спечелена при участие в Играта, е електрически бойлер от серията TESY BiLight по избор между модел за вертикален, хоризонтален или вариант за монтаж в тесни пространства и обем на водосъдържателя между 50 и 150 литра в зависимост от модела.

Участието в играта “Споделе TESY топлата вода с приятел!” не е обвързано със закупуването на продукт на TESY.

За да се включи в играта, участникът трябва да отговори на въпрос, зададен в специален пост на Facebook страницата на TESY, като публикува коментар с отговор под него.

След изтичане на срокa за отговор, на лотариен принцип ще бъдат изтеглени печелившите. Техните имена ще бъдат обявени в специално направен пост, публикуван на Фейсбук страницата на TESY.

Потребители, публикували коментар след изтичане на срока за отговор, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в лотарията.

За да получи наградата си, печелившият ще трябва да предостави имената си, адрес и телефон за връзка, като ги изпрати на лично съобщение във Фейсбук страницата на TESY. Печелившият трябва да избере бойлера, който му е необходим спрямо предоставените от TESY характеристики и модел бойлер.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара