Създай готина реклама и спечели Fanta награди


Краен срок - 11 юни 2017

Ей, ти! Имаш разцепващата възможност да се присъединиш към маркетинг екипа на Fanta! Развихри въображението си, ама яката, защото имаш шанса рекламата ти да се превърне в реалност или да спечелиш цял стек Fanta портокал!

Сьздай онлайн реклама на Fanta

Желаещите да участват трябва да се регистрират на www.fantaplay.bg,  като:

    Предоставят следната информация:
        Име;
        Фамилия
        Мобилен телефон;
        Имейл адрес;

Декларират, че имат навършени поне 13 години и в случай че са под 18 години, имат родителско съгласие за участие в Конкурса и приемат Официалните правила на Конкурса. Също така декларират, че имат право валидно и неограничено да извършват всички действия във връзка с участието в Конкурса.
След успешна регистрация участникът има възможност да създаде своя онлайн реклама на Fanta, тип публикация за Facebook страницата Fanta Bulgaria (https://www.facebook.com/fantabulgaria/), като качи своя авторска снимка, визия или друго графично изображение и напише авторски текст в секция „Развихри се“ на www.fantaplay.bg Публикуваното съдържание се появява в сайта автоматично. Ако Организаторът прецени, че определено съдържание не отговаря на настоящите Официални правила на Конкурса, има правото да го скрие/изтрие от сайта. Създаването на повече от една публикация в даден период не увеличава шанса за спечелване на награда.

Участникът потвърждава, че има съгласието на присъстващи в качвани от нея/него снимки и/или трети лица за използването на въпросните материали за участие в Конкурса.

Изображението, което се качва за участие, трябва да бъде във формат JPEG или PNG, не по-големи от 5 МВ, с размер не по-малък от 480x320 пиксела. Текстът, придружаващ изображението, трябва да бъде с максимална дължина 90 символа.
За участие в Конкурса не е задължително да бъдат закупувани продукти на The Coca-Cola Company.

За валидно се счита всяко участие на www.fantaplay.bg, при което са качени изображение и текст, отговарящи на изискванията по Раздел 3, Раздел 4 и Раздел 5, и при което са посочени необходимите данни по Раздел 4, което е публикувано на сайта и е било одобрено от страна на Организатора.
Всеки, спечелил награда в Конкурса, се задължава да подпише декларация за авторство на съдържанието, с което е участвал, по образец. Декларацията е достъпна на: връзка към декларацията
Организаторът няма да разглежда изображения и текстове, които:

    не са авторски;
    с порнографско или нецензурно съдържание;
    не отговарят на изискванията по Раздел 4 и Раздел 5;
    увреждат права на трети лица, включително: авторски права, запазени марки, обществени и лични права или друго право на интелектуалната собственост;
    рекламират алкохол, наркотици, порнография, тютюн, оръжия (да не се използва нито едно от посочените) или рекламират опасни действия;
    рекламират политически идеи или съобщения;
    съдържат някаква лична информация за лице, различно от участника, което може да бъде разпознато (име, адрес, др.). Изображенията могат да съдържат лична информация, чрез която участникът може да бъде разпознат, в случай че тя/той се е съгласил тази информация да бъде публично оповестена. Участниците са отговорни за всички последици от оповестяването на такава информация;
    нарушават законите на страната или накърняват добрите нрави;
    препращат към порнография, неприлични действия, сексуални и/или расистки намеци или инсинуации, обиден език, клевети или грубости, просташки изказвания, обиди на тема раса, пол, религия и религиозни вярвания, възраст, сексуални намеци;
    съдържат насърчаване към омраза, война или нетърпимост към човечеството или животните;
    се отнасят до имена на марки, лого или търговски марки, освен тези на компанията Coca-Cola; не трябва да вредят на марката или имиджа на компанията The Coca-Cola Company;
    омаловажават компанията The Coca-Cola Company или лице, или група, участващи в Конкурса, или предават съобщения, които са несъвместими с добросъвестността на компанията The Coca-Cola Company.

Печелившите участници ще бъдат общо 88 на брой, избрани по следния начин:

    16 печеливши на голяма награда (публикуване на реклама във Facebook страницата на Fanta Bulgaria /https://www.facebook.com/fantabulgaria/ / през месец юли 2017 г. + мултипак Fanta Портокал или Fanta Madness 12x500 ml) за период от Конкурса – избрани посредством 4-членно жури, съставено от Павел Колев, както и представители на рекламните агенции и маркетинг екипа на Fanta.

 72 печеливши на малка награда (мултипак Fanta Портокал или Fanta Madness 12x500 ml) – избрани с електронен жребий на случаен принцип сред всички участници, чиито публикации са одобрени.

Един участник може да спечели само една награда в рамките на Конкурса.
Организаторът си запазва правото да променя и манипулира по избран от него (Организатора) начин съдържанието на печелившите голяма награда, преди то да бъде публикувано на Facebook страницата на Fanta Bulgaria (https://www.facebook.com/fantabulgaria/) през месец юли 2017 г. Организаторът не е длъжен и може да не съгласува промените по дадено съдържание с публикувалия го участник, както и няма задължение да уведомява даден участник за намеренията си да редактира публикувано от нея/него съдържание за целите на Конкурса.

Всички награди ще бъдат доставени най-късно до 2 (две) седмици, след като победителят предостави адрес за доставка.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара