Спечелете 4000 лв. за мечтаната ваканция и 36 Instax камери


Краен срок - 30 юли 2017

Ти си като огън, а той като вода? Той е спонтанен, а ти планираш всичко? И въпреки
разликите между вас, вие сте перфектната двойка?

Снимайте се със самобръсначката Wilkinson Xtreme 3 и ни покажете как, въпреки различията с вашата любима половинка, споделяте перфектни и гладки взаимоотношения заедно.

Снимай се и спечели ваучер  за 4000 лв. за твоята мечтана ваканция за двама!

Всяка седмица трима от вас ще спечелят и камера Instax Mini 8!

ПРАВИЛА НА КОНКУРСА

СТЪПКА 1:Купи самобръсначка Wilkinson Xtreme3 и запази касовата бележка. Тя ще ти е необходима, за да участваш в тегленето за голямата награда.*
* Касовата бележка не е необходима, за да участваш в тегленето за седмичните награди – подробности виж в общите условия на конкурса.

СТЪПКА 2:Снимайте се със самобръсначката си според условията на играта.

СТЪПКА 3:Публикувайте снимката си на страницата ни!

Всяка седмица трима от вас могат да спечелят
камера, за да правите още по-добри снимки!

Състезанието се разделя на три (3) фази:
a. Фаза 1 ще се проведе в периода 8.05-31.05.17 между 8:00-23:59.
b. Фаза 2 ще се проведе в периода 01.06-30.06.17 между 0:00-23:59.
c. Фаза 3 ще се проведе в периода 01.07-30.07.17 между 0:00-23:59.

В допълнение, участието за Голямата Награда, е обвързано с покупка на самобръсначка Wilkinson Sword на пределен етап от Състезанието и запазване на доказателство за покупката. За избягване на всякакво съмнение, гореспоменатият документ, доказващ покупката, не се изисква за състезателите за Награди от втора степен.




Състезанието се провежда на следния уебсайт: www.promowilkinson.com (“Уебсайтът”). За да участва в Състезанието, Участникът е длъжен да попълни Формуляр, за да предостави неговите/нейните лични данни (псевдоним, електронен адрес) и изразява съгласие, посочено в § 4, точки 1, 2 и 5.
 

Участникът взима участие в една от трите състезателни задачи:
a. Задача 1
Снимайте се със самобръсначката Wilkinson Xtreme3 и ни покажете как, въпреки различията с вашата любима половинка, споделяте перфектни и гладки взаимоотношения!

b. Задача 2
Снимайте своята Wilkinson Xtreme3 с нещо, което ще вземете на вашата ваканция!
 

c. Задача 3
Какво е за вас „гъвкавост“? Покажете ни със снимка и не забравяйте да включите и вашата Wilkinson Xtreme3!


Материалите за участие ще включват снимка с изображение на самобръсначката Wilkinson Xtreme3 (наричана “Материали за участие”).

Материалите за участие в Състезанието, създадени от Участниците, ще бъдат предмет на предварителна оценка от страна Журито от гледна точка на съдържание, което е незаконно или нарушава правилата за благоприличие.

Всеки Участник може да подаде неограничен брой Материали за участие в Състезанието по време на Периода на Състезанието. Потвърждение за допускането на Материалите за участие в Състезанието ще бъде изпращано по имейл на адреса, посочен във Формуляра.

По време на Периода на Състезанието всеки Участник може да спечели само 1 Първа награда и 1 Втора награда.

Всеки Участник може да спечели първо Първа награда и след това Втора награда или обратно.

Всяка Награда на стойност над 30лв се облага с данък при източника, в размер на 10%, дължим от „Победителя“.

Организаторът, като данъкоплатец върху доходите на физическите лица, ще изчисли, събере и внесе в компетентната местна агенция за приходите данък общ доход на единна данъчна ставка, платим преди връчването на Наградата за Победителя.

Победителите ще бъдат задължени в рамките на 7-дневен срок след изпращането на имейла, който ги информира за присъждането на Наградата, да изпратят по имейл необходимата информация за получаването на Наградата и изпълнение на данъчните задължения от Организатора, т.е. по-специално имената си, единен граждански номер, домашен адрес и адреса, на който да бъде изпратена Наградата, телефонен номер за контакт, ако е спечелена Голямата награда, доказателството за покупка на самобръсначка Xtreme3 и, в случай на непълнолетен участник – подписано съгласие на настойника да участва в Състезанието, изготвено в съответствие с Приложение № 1 към Правилника (“Съгласие”).

Наградите ще бъдат изпратени от Организатора по куриер или до пощенска станция до адреса, посочен от Победителя в рамките на 14-дневен срок след получаването от даден Победител на координатите му за кореспонденция.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара