Спечелете страхотния Samsung Galaxy S8


Краен срок - 7 юни 2017

Участвай в играта ТВОЯТ УЕФА ШАМПИОН и можеш да спечелиш страхотния Samsung Galaxy S8!

Просто изпрати SMS с името на отбора ти фаворит за спечелването на Шампионска лига тази година на номер 154 (0.00 лв.). Бъди в час с всичко по-интересно от турнира и следи последните резултати.

Тази пролет Европа е футбол! Тази пролет започва с предизвикателство за теб! Тази пролет късметът може да е на твоя страна!

В кампанията могат да вземат участие всички физически и юридически лица - абонати на VIVACOM – страна по договор за предоставяне на мобилни услуги, както и потребители на предплатени мобилни услуги на VIVACOM.

НАГРАДИ
1. един мобилен телефон Samsung Galaxy S8 Edge;
2. тридесет пакета с допълнителен мобилен интернет в мрежата на VIVACOM със заредени 4000 МБ за еднократно ползване;

За да вземат участие в тегленето за наградите, описани в т. 5.1, потребителите трябва да дадат предположение името на своя отбор фаворит за шампион на Шампионска лига през юни 2017.

Регистрацията става след като потребител изпрати името на един от футболните отбори, които участват в Шампионска лига 2017 и по този начин заяви своето участие.

Името на отбора може да е изписано на кирилица или латиница.

Участието в кампанията е безплатно чрез изпращане на SMS до номер 154.

Всеки потребител, който в периода на кампанията е дал предположение, без значение дали е познал или не, автоматично участва в тегленето за наградите, описани в т.5.1.

След като участват в безплатна игра в периода на кампанията чрез SMS на 154, през сайта на услугата http://vivacup.bg или през Андроид приложението на услугата достъпно във VIVA APPS, потребителите ще получат предложение да активират услугата VIVACUP.
Всеки клиента, който приеме предложението и активира абонамент за VIVACUP, участва и в тегленето на един от 30-те пакети за мобилен интернет от VIVACOM на стойност 4000 МБ.
Всеки ден ще бъде печелен 1 пакет на стойност 4000 МБ от 1 участник, до изчерпване на наградите.

Всички участници, които са изпълнили условията от т.6 за участие в кампанията, предвидени в настоящите правила, участват в тегленето на наградите, описани в раздел 5.

Тегленето на наградите ще се извърши автоматично, на 14.06.2017г.

Печелившите ще бъдат обявени на интернет страница на VIVACOM и на мобилната страница на услугата VIVACUP. В срок до 29.06.2017г., печелившите участници ще бъдат уведомени от служител на Организатора с обаждане на мобилния номер, от който са участвали, за начина, по който могат да получат наградата си. В случай че с три поредни повиквания не може да установи връзка с печеливш, той губи правото си да получи награда и се преминава към първия резервен мобилен номер и така до установяване на контакт с резервен участник, който получава наградата.

Наградите по т. 5.2 се предоставят автоматично, като се активират към номера от който е направен абонамента, в дена на изтеглянето му, за което печелившият ще бъда допълнително уведомен с SMS на следващият работен ден.

Право да получи награда има само лицето – страна по договор за мобилни електронни съобщителни услуги с VIVACOM или потребителят на предплатени услуги на VIVACOM, от чийто номер е направена регистрацията във VIVACUP. При получаването на наградата печелившият трябва да представи личната си карта единствено и само за удостоверяване на самоличността си. Личната карта не се копира и/или сканира.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара