Спечелете 5 екскурзии до Дисниленд Париж


Краен срок - 12 юни 2017

Всеки клиент, който желае да участва в промоцията, трябва да е изпълнил условията за участие в томболата, а именно:

            1/ да направи покупка във верига магазини Хиполенд на стойност над 50лв. в един касов бон, в периода 19.05.2017г – 12.06.2017г.

            2/ при направена покупка на стойност над 50лв. в един касов бон, клиентът получава 1/един/ бр. Хипо талон за участие в томболата, независимо от общата стойност на касовия бон.

            3/ да попълни  задължително всички празни полета в Хипо талона:

- 3 имена;
- дата на раждане;
- телефон за връзка;
- електронна поща (имейл).
-точен адрес

            4/ да пусне попълнен Хипо талон в специалните урни, поставени до касова зона в магазините на Хиполенд.

            5/ да съхрани задължително касовия бон/бонове за направената покупка/и и да го представи при получаване на наградата. Ако изтегленият в томболата печеливш участник не представи оригиналния касов бон от своята покупка/и от магазин Хиполенд в периода на промоцията, той губи правото да се възползва от спечелената награда.

           6/ тегленето на победителите ще се състои на  19 юни 2017г. в 16.00 часа, в магазин Хиполенд в Mall България, в присъствието на нотариус, като ще бъдат изтеглени и 3 резерви. Имената на победителите ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Хиполенд на 20 юни 2017г., петък.

Оползотворяването на наградата ще се осъществи през месец септември 2017г. и датите са фиксирани.

Наградният фонд на промоцията “Спечели екскурзия с Хиполенд в Дисниленд“ представлява 5 екскурзии за трима /двама възрастни и едно дете до 18г./ до Дисниленд Париж и включва три  двупосочни самолетни билета, трансфер от и до летището, 2 нощувки в двойна стая в 3-звезден хотел в района на Дисниленд Париж с включени закуска и вечеря и 3 билета за посещение на парк Дисниленд за 2 дни. Екскурзията ще бъде организирана от туристическа агенция.

Победителят ще получи наградата си  САМО след легитимация чрез документ за самоличност и представяне на касов бон/бонове, удостоверяващ/и направената покупка/и на стойност над 50лв. в периода на промоцията 19.05.2017 – 12.06.2017г.

В промоцията имат право да участват всички клиенти на Хиполенд, които са изпълнили условията на т.4 и са навършили 18 години. В промоцията “Спечели екскурзия с Хиполенд в Дисниленд Париж“ нямат право да участват служителите на “Хиполенд АД“и свързаните с тях търговски дружества, както и членове на техните семейства.

Печелившият няма право да преотстъпва наградата си на трети лица, както и да изиска паричната й равностойност.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара