Спечелете ваучери от H&M на стойност 100 лв.


Краен срок - 4 юни 2017

H&M празнува 1-ви юни и кани всяко дете на възраст до 14 години да нарисува себе или семейството си в любимите си дрехи на стандартен лист А4. За да участвате в конкурса, трябва да качите снимка на рисунката на сайта www.hmkids.bg от 22 май до 4 юни 2017. г.

Всеки може да гласува за своята любима рисунка на www.hmkids.bg до 4 юни 2017 г. Петнадесетте рисунки, събрали най-много гласове, ще бъдат оценени от жури с участието на нашия специален гост Мария Силвестър.

Ще обявим победителите на 12 юни 2017г. на www.hmkids.bg. Големият победител, класиран на първо място, ще получи H&M ваучер на стойност 100 лв., а рисунката му ще бъде отпечатана на лимитирана серия хартиени торбички H&M, които ще раздаваме на нашите клиенти през месец юли. Победителите на второ и трето място също ще получат H&M ваучер на стойност 100 лв.

Всички участници в конкурса, след качване на своите рисунки, ще получат електронен ваучер за 30% отстъпка на един артикул от детската ни колекция, който можете да използвате от 1-ви до 4-ти юни във всички магазини H&M България (без онлайн).

Всички участници също така следва да пазят оригиналите на своите рисунки.

Очакваме вашите рисунки за щур и пъстър 1-ви юни!

Всички рисунки, подадени за участие в Конкурса, трябва да бъдат оригинални творби на Участниците. Участниците нямат право да получават помощ или да бъдат подпомагани по какъвто и да било начин от своите родители или други лица в процеса на изготвяне на рисунките си.

Подадените файлове трябва да се във формат jpg или png и в размер до 10 MB.

Участникът, класиран на първо място, трябва да предостави H&M оригинал на своята рисунка съгласно допълнително предоставени инструкции. В случай че участникът, спечелил Първо място, не пази оригинала на своята рисунка, журито има право да обяви друг победител.

За участие в Конкурса, родителят или настойникът на Участника трябва да попълни регистрационния формуляр в секция „Участвай“ на уебсайта www.hmkids.bg и да приеме Правилата.

Следната информация трябва да бъде попълнена в регистрационния формуляр: име, фамилия, години и населено място на Участника, както и име, фамилия, мобилен телефон и e-mail на родител/настойник. Графа „Коментар“ може да съдържа кратко описание на рисунката, но попълването й не е задължително.

Допуснатите до участие рисунки ще бъдат публикувани в секция „Галерия“ и „Гласувай“ на уебстраницата на Конкурса, като върху всяка рисунка ще бъдат изписани две имена и години на Участника и коментар, ако такъв е бил посочен при регистрацията.

В периода 22 май - 4 юни 2017 г. ще се извърши гласуване. След регистрация на уебсайта на Конкурса, като всяко лице има право да гласува по веднъж за всяка от публикуваните рисунки. За целите на регистрация и отчитане на резултатите от гласуването ще се изисква задължително посочване на email на гласувалия.

Гласуването ще се извършва чрез натискане на бутона „Харесвам“.

15-те (петнадесетте) рисунки, събрали най-голям брой харесвания в периода на гласуване, ще бъдат представени на експертното жури, което ще избере и класира най-добрите три рисунки измежду 15-те финалисти.

Журито е съставено от членове на екипа на H&M и специален гост.

Големият победител в Конкурса и двамата подгласници, класирани съответно на първо, второ и трето място, ще бъдат обявени на страницата на Конкурса на 12 юни 2017г.

Класираният на първо място победител в Конкурса ще получи ваучер на стойност 100 лв., а рисунката му или част от нея ще бъде отпечатана върху лимитирана серия хартиени торбички, които ще се дават на клиентите в детския департамент на магазините на H&M през месец юли 2017 г. На торбичката ще бъде изписано името и възрастта на победителя.

Класираните на второ и трето място победители също ще получат ваучер на стойност 100 лв.

Всички останали Участници в Конкурса, чиито рисунки са публикувани на страницата www.hmkids.bg, ще получат електронен ваучер за 30% отстъпка на един артикул от детската колекция на H&M. Електронният ваучер за отстъпка се генерира на сайта на Конкурса при успешно качване на рисунка и се изпраща по електронна поща или чрез SMS. Ваучерът може да бъде използван в периода 1 юни – 4 юни 2017 г. при представянето му на каса в принтиран или електронен вид на мобилно устройство във всеки един магазин на H&M на територията на Република България. Ваучерът не важи за онлайн покупка от сайта на H&M.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара