Спечелете сребърна паричка за късмет


Краен срок - 11 декември 2016

🏆 Играй и спечели с Райфайзенбанк! 🏆

🔸 В специален албум на нашата страница публикувахме трите основни предимства на Райфайзен ОНЛАЙН. Виж ги тук: https://goo.gl/SGJuck и СПОДЕЛИ в КОМЕНТАР под този пост кое за теб е най-важното от трите!

🔸 На томболен принцип 5 участника ще спечелят комплект награди, а един ще грабне голямата награда - сребърна паричка за късмет!

За целите на Кампанията, на 06.12.2016 г. на таймлайна на официалната Facebook страница на Рафайзенбанк, от администратор на страницата ще бъде публикуванa пост/статус от кампанията „Отговори и участвай“. Постът/статусът ще бъде отворен за коментиране в рамките на следния интервал от време от момента на неговото публикуване от 15:00 ч. на 06.12.2016 г. до 23:59 ч. на 11.11.2016 г.

С първия публикуван коментар под основния пост от кампанията „Отговори и участвай“, съдържащ отговор на въпроса, участникът се регистрира за участие в томбола с награди, която ще се проведе до 2 работни дни след изтичането на срока на Кампанията, посочен в т. 2.1. Организаторът си запазва правото да не регистрира за участие в томболата с награди коментари, които не съдържат релевантни (относими) отговори на поставения въпрос в кампанията „Отговори и участвай“, коментари публикувани от профили, за които има съмнение, че не са на реални хора, както и коментари, които не отговарят на условията на т.5.6.

Името на Facebook профила на регистрирал се за участие в томбола, съгласно предходната точка участник, заедно с неговия хиперлинк, се записва в база данни, в която регистрацията с това име и хиперлинк получава уникален номер за томболата. Уникалните номера се генерират на база хронологичния ред на регистрациите на отделните участници. Съответствието между номер от базата данни, изтеглен в томболата, проведена при условията на Част 7 от настоящите Официални правила и Facebook профила на участник, записан под този номер в базата данни се удостоверява от нотариус, който присъства по време на теглене на наградите.

Всеки участник може да коментира многократно под въпроса от кампанията „Отговори и участвай“ по реда на т.5.2 по-горе, във времевия интервал по т.5.1 от настоящите Официални правила. Независимо от броя публикувани като коментар/част от коментар отговори под конкретния пост/статус от кампанията „Отговори и участвай“, участникът си осигурява само една регистрация, респективно само един уникален номер за участие в томболата за награди, по реда, описан в т.5.3. и т.5.4 на настоящите Официални правила.

Наградите в Кампанията са: 
1бр. сребърна паричка за късмет със следните параметри: сребро проба 999/ 1000, с тегло 10 гр. и диаметър 24 мм; емисия от чисто сребро, отсечена във висше, мат-гланцово качество с висок релеф на изображението. Мотивът върху монетата е житни класове и дом.

5 бр. комлект награди: коледни дървени играчки, специален брандиран тефтер и химикал.

Чрез провеждане на томбола, общо в Кампанията ще бъдат раздадени 6 (шест) броя награди, описани в т.6.1 по-горе. В томболата ще се определят 6 различни печеливши участника и 6 резерви, при условията на т.7.8 по-долу. Томболата ще се проведе на на 12.12.2012г.; 

С един уникален идентификационен номер, един участник може да спечели само една награда в томболата. 

Тегленето на наградите в томболата ще се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер, който ще разбърка уникалните идентификационни номера на участниците и на случаен принцип ще бъдат избрани 12 (дванадесет) уникални идентификационни номера (6 печеливши участници и 6 резерви), в присъствието на нотариус, който удостоверява резултатите от тях, съгласно точка 7.8 от настоящите Официални правила.  

Печелившите участници (име на Facebook профил) ще бъдат обявени до 18:00 ч., на 13.11.2016 г. в специална бележка във Facebook страницата на Райфайзенбанк (България) http://www.facebook.com/RBB.bg и/или като пост във Facebook страницата на банката, в който ще присъства и линк към бележката с печелившите участници. Възможно е име на Facebook профил на печеливш участник да съвпада с име на Facebook профил на друго лице. Наградата по т.6.1. от настоящите Официални правила се печели от лицето, чийто хиперлинк на уникалния номер, изтеглен в томболата по реда на Част 7, съвпада с хиперлинка на Facebook профила, от където е изпратено лично съобщение с информация за контакт. 

В срок от 7 дни, считано от датата на обявяване на печелившите участници, всеки от тях следва да се свърже с Организатора чрез отговор на изпратеното му от организатора лично съобщение, с цел уточняване на условията по доставка на наградата. Ако печеливш участник/ резервен печеливш участник не се свърже с Организатора в посочения срок, той губи правото да получи награда. 

Наградата се получава по куриер за сметка на Райфайзенбанк (България) ЕАД на посочения от печелившия участник точен адрес за доставка. Представител на куриерската фирма ще се свърже с печелившия участник, в рамките на 7 работни дни, след изтичане на 7 дневния срок по т.8.2 от настоящите правила. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на три седмици, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия участник, само на територията на Република България.   

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара