Спечелете уред Crock-Pot®, фитнес гривна и още разкошни награди


Краен срок - 18 декември 2016

Коледа е все по-близо и тази година джуджетата от екипа на BB-Team сме приготвили страхотни подаръци. Какви са наградите и как да се включиш, научи по-долу.

Кампанията стартира от днес и ще продължи до 18.12.2016 г. Така всички награди ще са навреме при своите получатели. :)

Заедно с нашите дългогодишни приятели от Garmin, Slowcooker, FITMEAL.delivery и Pure Nutrition, подбрахме 10 разкошни подаръка, които ще зарадват десетина късметлии точно преди най-любимите празници.

Какви са наградите?

Ново поколение уред за бавно готвене Crock-Pot® 6l Duraceramic

В забързания живот, най-честото оправдание да не готвим е липсата на време. Именно затова избрахме уред за бавно готвене, който е незаменим помощник в кухнята. Представяме ти Crock-Pot® 6l Duraceramic - последният шедьовър от по-високия клас уреди от серията на Crock-Pot.

Уредът е с елегантен и модерен дизайн, като може да се използва както върху обикновени, така и върху индукционни котлони. Много по-лек от класическите уреди за бавно готвене, с вътрешен съд с двуслойно керамично покритие DuraCeramic и стъклен похлупак. Съдът се драска по-трудно в сравнение с конвенционалната керамика и е с до 4 пъти по-дълъг живот.

Новият слой DuraCeramic позволява приготвянето на храна до 20% по-бързо, без да прави компромис с вкуса и качеството, а почистването е бързо и безпроблеменно. Готвенето на вкусни супи, основни ястия и десерти с Crock-Pot® 6л Duraceramic е приятно и лесно като детска игра.

Фитнес гривна Garmin Vivofit

Vivofit - фитнес гривната на технологичния лидер Garmin, която се наложи сред най-продаваните активити тракери у нас през последните години. Чрез нея може да следиш активността си през деня, да се съревноваваш онлайн с приятели и познати, да отчиташ изразходените за деня калории, да следиш качеството на съня си и много други.

Освен, че Vivofit ще записва всяка крачка, която правиш по време на дневна си разходка или спортно занимание, тя ще се адаптира към твоята активност и ще те подтиква всеки ден да подобряваш предишния си резултат.

Движи се повече през 2017 година с Vivofit!

Ваучер за здравословно похапване цяла година с FITMEAL.delivery

FITMEAL е фирма, която предлага широк набор от услуги, свързани с правилното и балансирано хранене, здравословния начин на живот и спорта.

В асортимента на FITMEAL ще откриеш широка гама от зареждащи с енергия закуски, свежи салати, засищащи обяди, леки вечери, сурови десерти, смутита със супер храни, богати на витамини фрешове и безброй други вкусни изкушения - без пържене, овкусители и подобрители на вкуса! Храна, подходяща за всички видове спорт, тренировки и диети!

Наградата е ваучер за 20% отстъпка за цялата 2017 година на всички предлагани от FITMEAL продукти.*

Храни се балансирано и вкусно с FITMEAL.delivery!

Най-вкусният суроватъчен протеин

Pure Whey е вече наложило се име в света на протеините, гарантиращо по-добро следтренировъчно възстановяване, подплатено със страхотен вкус и инстантна разтворимост. Pure Whey е протеинов бленд от изолат и концентрат, като от компанията са се погрижили по-голямата част от продукта да бъде под формата на изолат, който е най-чистата форма на протеин.

Като коледен подарък един щастливец ще спечели опаковка Pure Nutrition 100% Pure Whey от 454 г с вкус ванилов сладолед.
Новото фъстъчено масло със суроватъчен протеин на Pure Nutrition

Pure Nutrition Peanut Butter with Whey Protein е иновативно съчетание от фъстъчно масло с намалени мазнини и висококачествен суроватъчен протеин със страхотен вкус на кокос. Продуктът е идеалният здравословен източник на калории, който предоставя полезни мазнини, белтъчини и фибри.

Фъстъченото масло е богат източник на мазнини и фибри. Не трябва да се пренебрегва и високата минерална концентрация във фъстъците, като особено изобилстващи са минералите калций и магнезий. Фъстъченото масло се отличава с невероятен аромат и вкус, който би направил всяко едно ястие превъзходно.

Суроватъчният протеин е един от най-пълноценните протеинови източници. Суроватъчният протеин е лек, бързоусвоим и притежава редица здрвословни ползи. Добавянето му към продукта е изключително добро решение.
Фоумролер - малко съоръжение с големи възможности

Препоръчван от широк кръг спортни консултанти, фоумролерът е идеален за самомасаж и отпускане на цялото тяло. Спомага за намаляване на болките в гърба и кръста след дългия работен ден и разпуска мускулатурата след физическо натоварване.

За редовно спортуващите той е отличен помощник в намаляването на мускулната треска, отпускането на мускулите и превенцията от бъдещи разтежения, а за не толкова активните - възможност да се чувствате добре на работното си място и през целия ден.
Любимите BCAA с новия вкус манго и ананас

Pure Nutrition BCAA Blast се наложиха като най-продаваните аминокиселини през последните години. Това се дължи не само на отличното съотношение цена-качество, но и на страхотните вкусове, в които се предлага продуктът.

BCAA Blast съдържа верижно-разклонените аминокиселини левцин, изолевцин и валин в доказано работещо съотношение 2:1:1. Чрез дозата от една мерителна лъжичка ще си набавиш 4 грама BCAA и 1 грам глутамин.

Коледният подарък от нас е Pure Nutrition BCAA Blast 250 г вкус манго и ананас.

Леко и бързо въже от Harbinger

Въжето на Harbinger - модел Speed, е подходящо не само за забавление и развлечение, но е и идеално и широко застъпено във фитнес и аеробните тренировки, като спомага за тонизиране на мускулите, подобрява сърдечно-съдовата активност и допринася за горенето на калории.

Дължината на въжето е 275 сантиметра, като има възможност и за подкъсяване. Изработката му е здрава и издръжлива на износване и протриване. Дръжките са дълги и удобни и осигуряват стабилен захват за максимален контрол. Въжето е страхотен подарък, както за напреднали, така и за начинаещи.
Най-предпочитаният L-карнитин - Carni Max Liquid

Pure Nutrition Carni Max Liquid е L-карнитин, с чиято помощ може да постигнеш оптимално изгаряне на подкожните мазнини и по-пълноценни тренировки. Pure Nutrition използват за суровина L-карнитина Carnipure - запазена марка на швейцарската компания Lonza, известна с изключително качество на суровините си.

В нашата елха като подарък участва Pure Nutrition Carni Max Liquid 500 мл с вкус праскова.
Микс от 5 вкусни протеинови бара

XL Protein Bar се отличава със съдържание на почти 30% висококачествен белтък, което прави протеиновия бар по-концентриран източник на белтъчини от всяка позната храна. XL Protein Bars се отличават с ниско съдържание на наситени мазнини и захари.

Основният овкусител и въглехидратен източник в тях са специфичен вид пребиотични фибри - фруктоолигозахариди (FOS). Те придават сладък, но ненатрапчив вкус на протеиновите барчета, спомагат за храносмилането и регулират покачването на кръвната захар. Така получавате сладък, но здравословен продукт, който е наличен в 12 страхотни вкуса.

Нашият коледен подарък е микс от 5 вкусни барчета.

Как да участвам?

Нужно е само да поръчаш от любимите си продукти в магазина ни, без ограничение в общата стойност на поръчката.

В томболата участват всички поръчки направени в периода от днес до 18.12.2016 г. включително. Колкото повече поръчки направиш, толкова по-голям шанс имаш да спечелиш! :)
Кога се теглят печелившите?

Имената на щастливците ще изтеглим на 19.12.2016 г. и ще публикуваме тук, в нашия блог. Затова следи Facebook страницата, за да научиш първи. Подаръците ще доставим безплатно чрез куриерска фирма.

Ако се колебаеш относно избора и имаш нужда от съвет, ние сме винаги на разположение.

Успех, много коледно настроение и здрави тренировки! :)

Бележка: FITMEAL.delivery доставят само в гр. София, затова и за наградата ще участват само клиенти от гр. София.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара