Спечелете 3 броя Volcano Blaze 3D очила


Краен срок - 27 ноември 2016

Пощенска банка става на 25 и гледаме напред! Дестинацията е Бъдеще.

Малко хора могат да се похвалят, че са пионери в нещо. Затова ти предлагаме да публикуваш своето пожелание за бъдещето, а то ще стане част от най-големия дигитален пъзел. Освен това може да спечелиш и награда – страхотни VR очила.

Очакваме те на 26 и 27.11.2016 г. в The Mall, Paradise Center и Sofia Ring Mall, където ще преобърнеш представата си за възможното с помощта на новите технологии.

Кампанията се провежда по следния механизъм:

Стъпка 1: Участникът отправя в свободен текст – послание или пожелание, посветено на бъдещето.  Посланието или пожеланието следва да бъде споделено в уебсайта на Кампанията, като то може да е с максимална дължина 100 символа.

Стъпка 2: Участникът въвежда валиден имейл адрес, име и фамилия. С въвеждането на данните си участникът заявява, че е запознат с Официалните Правила, публикувани на интернет адрес  www.25godinipostbank.bg  и приема да участва в Кампанията при тези Общи Правила.

Ако участникът е отбелязал в полето „Съгласен съм да получавам информация по имейл за продукти и услуги на „Пощенска банка”, то такава ще бъде изпращана на посочения от него имейл адрес.

Всеки участник може да сподели неограничен брой послания или пожелания за целия период на Кампанията.

Един и същи участник може да спечели само една награда.

По-големият брой послания/пожелания увеличава шансовете за награда в Кампанията.

Стъпка 3: Посланията/пожеланията ще бъдат проверени от администратор с цел елиминиране на обидни и нецензурни текстове.

Всяко послание, което бъде одобрено, ще бъде публикувано в обща Галерия (Пъзел), където може да бъде разглеждано от всички посетители на www.25godinipostbank.bg

Организаторът на Кампанията си запазва правото да не одобрява и без предварително предупреждение да не публикува послания /пожелания, които съдържат некоректна, обидна, нецензурна или лъжлива информация, рекламират дадени продукти и услуги под всякаква форма, както и всяка друга информация, която противоречи на закона и добрите нрави.  Такива текстове няма бъдат публикувани и няма да се считат за валидно участие в Кампанията.

За периода на кампанията ще бъдат раздадени общо 3 броя награди – 3 броя Volcano Blaze 3D очила.

В определянето на печеливши ще участват само тези участници, които са оставили своето пожелание за бъдещето на сайта на Кампанията в периода 9-27 ноември 2016 г. и то е било одобрено от администратор.

Определянето на тримата печеливши ще се извърши на 1 декември 2016 г. измежду всички участници, регистрирали се валидно, съгласно условията на Кампанията, посредством уеб базиран софтуер.

Организаторът публикува на сайта на Кампанията и на фейсбук страницата си www.facebook.com/PostbankBG името, фамилията и непълен имейл адрес на тримата печеливши участници в рамките на 10 работни дни от определянето по реда на предходната точка. Печелившите участници допълнително ще бъдат уведомени и чрез имейл съобщение.

В рамките на 10 работни дни от получаването на съобщението за спечелената награда печелившите участници следва да изпратят отговор, в който да заявят адрес за получаване на наградата.

Наградите ще бъдат доставени на всеки печеливш за сметка на Организатора с куриер в срок до 45 работни дни след подаването на адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара