Спечелете 10 кошници с продукти Крина


Краен срок - 2 декември 2016

Включете се в нашия мейлинг лист, за да получавате новини и рецепти от "Имало едно време". На 5.12.2016 десет от вас ще спечелят специална продуктова кошничка!

Победителите ще бъдат уведомени на сайта: http://krina.eu/imaloednovreme/ в секция “печеливши” и чрез мейл.

Играта се организира и провежда само на територията на Република България и в нея могат да участват всички физически лица на възраст над 18 години с местожителство България, които са се регистрирали за участие. Как да се включа? Всеки оставил своя мейл има право и възможност да участва в томбола за 10 продуктови кошници. Печелившите ще изтеглим на случаен принцип на 05.12.2016 година.

Наградите ще бъдат изпратени до 30 календарни дни, след края на кампанията. Организаторът не носи отговорност за сгрешени/невалидни адреси за доставка или телефонни номера за контакт със спечелилите.

Всеки участник има право да спечели само 1 награда, независимо от брой регистрации.

Включвайки се в Играта, участниците дават съгласието си и предоставят доброволно личните си данни (имена, телефон, e-mail или други) за цели, свързани с Играта, разпространението на наградите, както и последващи информационни кампании за актуални или предстоящи промоции, инициативи и други съобщения в полза на потребителя.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара