Тествайте безплатно Vichy Idealia и спечелете 10 броя пълноразмерен изглаждащ и озаряващ гел-крем


Краен срок - 15 септември 2016

ИЗПРОБВАЙТЕ НОВИЯ КРЕМ-ГЕЛ IDEALIA с изглаждащ и озаряващ ефект за смесена до мазна кожа.

ПОПЪЛНЕТЕ ДАННИТЕ СИ ЗА КОНТАКТ И ПОЛУЧЕТЕ БЕЗПЛАТНО ВКЪЩИ МОСТРИ НА IDEALIA КРЕМ-ГЕЛ.

Кампанията е насочена към всички физически лица с постоянно местожителство или местопребиваване в Република България, които са навършили 18-годишна възраст към началната дата на Кампанията и имат желание да тестват IDÉALIA ИЗГЛАЖДАЩ И ОЗАРЯВАЩ ГЕЛ-КРЕМ.

Всеки участник в Кампанията трябва да направи следните стъпки:

Да посети страницата на Кампанията, на адрес www.vichy.bg, където да натисне бутона "ТЕСТВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО“, намиращ се не началната страница върху банера IDÉALIA ИЗГЛАЖДАЩ И ОЗАРЯВАЩ ГЕЛ-КРЕМ.

За да заяви своите мостри на IDÉALIA ИЗГЛАЖДАЩ И ОЗАРЯВАЩ ГЕЛ-КРЕМ – грижа за смесена до мазна кожа (2 сашета Х 1.5 мл), всеки участник трябва да попълни формата за регистрация в сайта, в която да попълни следните данни:
a. Пол (*)
b. Име (*)
c. Фамилия (*)
d. Населено място (*)
e. Адрес (*)
f. Дата на раждане (*)
g. Имейл адрес (*)
h. Мобилен телефон (*)
i. Отбелязване с отметка на полето: "За да продължите трябва да се съгласите с Регламента на кампанията." (*)

Полетата, маркирани със знак (*), са задължителни. Данните, които се попълват във формата за регистрация, трябва да бъдат точни и пълни.

След като попълнят всички полета във формата за регистрация, участниците трябва да натиснат бутона "Изпратете".

Регистрация в Кампанията и заявяване на комплект мостри на IDÉALIA ИЗГЛАЖДАЩ И
Наличните в Кампанията комплекти с мостри са общо 5 000 броя. Ако броят на участниците, заявили мостри на IDÉALIA ГЕЛ-КРЕМ за смесена до мазна кожа е по-голям от предвидения брой мостри, Организаторът ще изпрати комплекти само на първите 5 000 участници, които са се регистрирали в Кампанията.

След като са изпълнили стъпките, описани по-горе, Участниците, заявили комплект с мостри, ще получат пратка по пощата. Организаторът ще използва адреса, посочен в регистрационната форма. Мострите ще се изпращат от
Организатора в рамките на 15 работни дни след заявяване на участие в Кампанията от страна на участниците. Комплектът, който ще се изпраща, съдържа две мостри на IDÉALIA ИЗГЛАЖДАЩ И ОЗАРЯВАЩ ГЕЛ-КРЕМ за смесена до мазна кожа (1.5 ml).

Един участник може да се включи в Кампанията само веднъж, след като направи валидна регистрация, използвайки собствените си лични данни.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, имейл адрес и номер на мобилен телефон, може да участва в кампанията веднъж, по време на цялата кампания. Участниците нямат право да се регистрират в промоцията, използвайки повече телефонни номера или имейл адреси. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в промоцията на участника, който се е регистрирал с повече имейл адреси и телефони, без да дължи никакво обяснение за това свое решение.

След получаване на мострите, на Участниците се препоръчва да изпробват продукта, след което ще бъдат поканени на страницата на Кампанията - www.vichy.bg , където използвайки хаштаг #JustGlow могат да оставят своето писмено мнение за него. С това те автоматично получават правото да участват в жребия за една от десетте награди - IDÉALIA ИЗГЛАЖДАЩ И ОЗАРЯВАЩ ГЕЛ-КРЕМ за смесена до мазна кожа 50 мл. Участниците могат да оставят мнението си за продукта, който са имали възможност да изпробват, до 15 семптември 2016 включително.

Право да оставят своето мнение за продукта имат и Участници, които са имали възможност да пробват IDÉALIA ИЗГЛАЖДАЩ И ОЗАРЯВАЩ ГЕЛ-КРЕМ за смесена до мазна кожа в аптеките, които го предлагат и / или тези, които вече са закупили продукта и са го тествали.

След края на Кампанията, на 19 септември 2016, ще бъде проведена томбола, в която ще бъдат изтеглени 10 (десет) печеливши, които ще получат IDÉALIA ИЗГЛАЖДАЩ И ОЗАРЯВАЩ ГЕЛ-КРЕМ за смесена до мазна кожа 50 мл като подарък.

В томболата имат право да участват всички лица, които са попълнили коректно формата за регистрация и които след като получат и изпробват мостри от продукта, се върнат на страницата на Кампанията на адрес www.vichy.bg, оставят своето писмено мнение за него в периода 29 юли 2016 г., 00:00 часа – 15 септември 2016 г., 23:59 часа и са изпълнили всички допълнителни условия, подробно описани в раздел 5. В томболата ще бъдат изтеглени десет (10) печеливши и по една (1) резерва за всеки от печелившите.

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара