Спечелете 20 продукта NIVEA Care Подхранващ крем


Краен срок - 31 август 2016

Приятели, 20 продукта NIVEA Care Подхранващ крем, 200ml., очакват своите притежатели!

В срок до 31.08.2016г., в коментар под снимката отговорете на въпроса:
Невероятният ефект на NIVEA Care се дължи на изцяло новата формула с _______ _______, които се разтапят в кожата веднага след нанасяне.

Aко дадете верен отговор на въпроса, участвате в разпределението на една от 20 награди, NIVEA Care Подхранващ крем.
Участвай в КОНКУРСА
УЧАСТНИЦИ В играта могат да вземат участие всички лица, спазили условията за участие в играта, които са фенове на фирмената страницата на dm България във Facebook и не са служители на дм България ЕООД или на Байерсдорф България ЕООД.

Наградата, която могат да спечелят участниците в играта, са общо 20 броя от продукта NIVEA Care Подхранващ крем, 200ml. Един потребител от един Facebook профил може да спечели само един продукт NIVEA Care Подхранващ крем, 200ml. Наградата не може да бъде заменена, не се изплаща и номиналната й стойност.

В случай, че участниците са повече от обявените 20 награди, то печелившите ще бъдат определени на 09.09.2016г. на томболен принцип в присъствието на тричленна комисия в Централата на dm България. Заедно с имената на печелившите участници ще бъдат изтеглени и имената на трима резервни такива.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на фен-страницата на dm България във Facebook на https://www.facebook.com/dmBulgaria най-късно на 13.09.2016г. като публикация на стената и като коментар под снимката с обявлението на играта.

Печелившите участници ще бъдат информирани за това в срок до 19.09.2016г. включително до края на деня, че печелят награда, чрез лично съобщение във Facebook или чрез отбелязване/таг на името им в коментар под снимката на играта, ако настройките на личния им Facebook профил позволяват това.

Наградата ще бъде изпратена от Организатора в посочен от печелившия участник най-удобен за него dm магазин в срок до пет работни дни, след като той е посочил съответния магазин.
При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност.
В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация.

Ако печелившият участник в играта не се е свързал с екипа на dm България в срок до 26.09.2016г. включително, то той губи правата си върху наградата.

1 Коментари

  1. Невроятният ефект на NIVEA CARE се дължи изцяло на новата формула леки хидратиращи кристали, които се разтапят в кожата веднага след нанасяне!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара