Спечелете таблет, тениски Екопак и тениски Банкя


Краен срок - 22 април 2016

Новата сезонна игра започва. В нея може да се включи всеки ученик, който вече има карта от играта „Стани Екогерой!“, а ако няма или пък я е изгубил, може да си набави виртуална карта от менюто "виртуална карта".

На 22-ри март светът отбелязва Деня на водата, а на 22-ри април – Деня на земята. Това е един чудесен повод в месеца между двете дати да помислим малко повече и за водата, като безценен природен ресурс, и за планетата Земя, като наш дом, и за отговорността на всеки един от нас за тяхното опазване.

Тъй като темите на „Клуб Екогерой – пролет 2016“ са две, броят на наградите също ще бъде двоен! Минерална вода Банкя подкрепя кампанията „Стани Екогерой!“ и темата за опазване на природните ресурси, ето защо освен наградите от ЕКОПАК България този път участниците ще получат и страхотни допълнителни награди.

Сезонните игри Клуб "Екогерой" се организират четири пъти в годината и в тях могат да участват всички, които имат карта за Клуб "Екогерой", без значение от кой град са и дали досега са участвали в някоя от игрите. Ако нямате карта можете да си набавите от менюто "виртуална карта".

За да играеш:

    Регистрирай се, като попълниш кода от Клубната карта и данните от полетата.
    Отговори правилно на 12 въпроса. Ако не успееш от първия път, опитай пак.

Наградите, които ще бъдат раздадени в Кампанията са:
    1 таблет;
    10 броя тениски ЕКОПАК
    10 броя тениски БАНКЯ.

В кампанията имат право да участват ученици от подготвителен до 8-ми клас, които разполагат с клубна карта за клуб „Екогерой“ с уникален номер. Ако ученикът не разполага с такава карта, ще може да си набави виртуална карта, по реда определен в т. 9. Набавяне на виртуална клубна карта.

Участникът в кампанията трябва да се регистрира в сайта на кампанията с адрес www.ecopack.bg/game/ecohero. За да участва в томбола за спечелване на награди, определени в т. 4. Описание на наградите, участникът трябва да отговори на зададените му 12 въпроса и да събере минимум 10 точки, като за всеки правилен отговор получава 1 точка. Ако събере по-малко от 10 точки, има възможност да опитва отново докато събере необходимите 10 точки от отговаряне на 12 въпроса.

Участие в кампанията клуб „Екогерой – пролет 2016“ не е обвързано с участия в предишни кампании „Стани Екогерой“.

Индивидуалните награди ще бъдат определени от Организатора на Кампанията чрез жребий на 27.04.2016 г.

Спечелилите награда ще бъдат уведомени по телефон или електронна поща и ще получат наградата си по куриер. Наградите ще бъдат предоставяни на печелившите при представяне на карта с кода, с който са се регистрирали.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара