Спечелете всеки ден 301 награди от Pepsi - сакове, топки Adidas, тениски, шапки и шалове


Краен срок - 12 май 2016

Участващите продукти и опаковки са Pepsi Cola 500 ml, Pepsi Cola 2 L, Pepsi Cola 2.25 L и Pepsi Cola 2.5 Lв промоционална опаковка. Всички участващи Промоционални продукти ще бъдат идентифицирани с промоционални етикети, върху които ще бъде изобразено рекламното послание на промоцията „301 награди всеки ден!” и кратка версия на тези правила.

За да участвате и да имате шанса да спечелите на някоя от наградите, трябва да направите следното:

Открийте уникалния код отпечатан от или по възлагане на Организатора под капачката на който и да е от Промоционалните продукти;

Регистрирайте кода на www.pepsi.bg („Сайта“), във Фейсбук страницата на Pepsi Bulgaria или чрез SMS (кратко съобщение) на кратък номер 1511 не по-късно от 23:59:59 на (12) май 2016 г. Цената на един SMS на номер 1511 е 0,30 лв. с ДДС за абонати на M-tel и Vivacom и 0,29 лв. с ДДС за абонати на Telenor, срещу която Участниците получават тапет за телефон.

Регистрацията на Сайта или във Фейсбук страницата на Pepsi Bulgaria изисква въвеждане на Уникалния код, валиден мобилен телефонен номер и валиден имейл адрес. Регистрацията с SMS изисква въвеждане на Уникалния код чрез посочване в SMS – с един SMS може да бъде регистриран само един Уникален код.

При успешна регистрация на Уникален код, Участникът получава имейл или SMS в зависимост от типа регистрация с потвърждение за успешна регистрация.

Регистрирането на един Уникален код дава шанс за спечелването на една от следните малки награди: 1 футболна топка „adidas“, 100 тениски Pepsi, 100  шапки Pepsi, 50 шала Pepsi и 50 спортни сака Pepsi (т.е. общо 301 награди). Във всеки един ден през Периода на Промоцията ще бъдат извършвани 301 тегления на награди. Тегленето се извършва от автоматична система (специален софтуер) на случаен принцип. За спечелване на наградата системата уведомява печелившият участник незабавно. Уникалният код, с който е спечелена една награда, не участва в следващите тегления, в това число в броя кодове необходими за участие в разпределението за големите награди.

Регистрирането на 60 (шестдесет) Уникални кода до съответното теглене на голяма награда дава шанс за спечелването на една от четири големи награди - посещение на финала на „Шампионска лига на UEFA“. Тегленията на четирите големи награди се извършват съответно на 2 май две награди и 13 май 2016 г. две награди на случаен принцип от автоматична система. Уникален код, с който е спечелена награда не се взема предвид при определяне на броя.

Уникални кодове необходими за участие в тегленето за големите награди и не участват в следващите тегления и в разпределението на останалите награди.

За да увеличи шанса си да спечели, всеки Участник може да регистрира повече Уникални кодове .

Всеки Уникален код може да бъде регистриран само веднъж. Повторното или многократното регистриране на един и същ Уникален код не води до повторно участие в Промоцията.

В Промоцията ще бъдат разпределени следните награди:
* футболна топка „Адидас“ – общо 35 бр.,
* тениска Pepsi – общо 3500 бр. ,
* шапка Pepsi – общо 3500 бр.,
* шал Pepsi – общо 1750 бр.,
* спортен сак Pepsi – общо 1750 бр.

* посещение на финала на „Шампионска лига на UEFA“, което включва пакет за един човек - самолетен билет икономична класа, ваучер за настаняване в хотел*** (в двойна стая заедно с един от останалите печеливши) за три нощувки, пропуск за самия финал и карта за градски транспорт за трите дни на престоя в града на провеждане на спортното събитие - общо 4 бр. награди

В случай, че при съответното теглене няма нито едно участие, годно да участва в това теглене, наградата остава за последващо разпределение.

Неспечелените награди до края на Промоцията остават притежание на Организатора и няма да се разпределят допълнително.

Резултатите от тегленето на наградите се публикуват на сайта www.pepsi.bg и в приложение в профила на Pepsi Bulgaria във Facebook в деня на тегленето.

Участниците, спечелили награди от Промоцията, могат да получат наградите си срещу показване на лична карта и печелившите капачки (Уникалните кодове от които са послужили за регистрация на участие, довело до спечелване на наградата). Ако Участникът не предостави капачките с Уникални кодове, с които е спечелил награда, Организаторът си запазва правото да не предоставя награда, за да се избегнат съмнения за злоупотреби.

Печелившите Участници на награди ще бъдат уведомени, че са спечелили награда с SMS, в който ще се съдържа телефон, на който следва да се обадят в срок от 5 работни дни след уведомлението за спечелването на награда, за да предявят наградата си и да получат подробни указания за начина, по който могат да я получат.

Участниците спечeлили малка или голяма награда при предявяването й трябва да предоставят на Организатора и следните свои данни: Три имена, адрес за кореспонденция и телефон за връзка. С печелившите на голяма награда ще се свърже допълнително представител на Организатора, за да бъдат уточнени детайлите за пътуването.

Участниците не са ограничени в броя на регистрираните Уникални кодове. Всяка нова регистрация носи допълнителен шанс за спечелване на награда и     Участниците могат да регистрират нови Уникални кодове, колкото пъти пожелаят. В съответствие с чл. 11 и 12 по-горе, системата автоматично ще изключва регистрации на Уникални кодове, спечелили награда, от тегленето за спечелването на останалите награди.

Участниците трябва да пазят всички промоционални капачки с кодове от които участват в Промоцията и да предадат капачките с печеливш уникален код на съответния представител на Организатора, за да получат наградата си.

Всички награди се доставят безплатно на печелившите Участници след проверка за валидност на указания от тях адрес и предоставяне на капачки с кодовете, които са изтеглени като печеливши.

Всички награди се доставят в срок до 40 (четиридесет) работни дни от предявяването им.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара