Спечелете тоалет MaxMara за 2000 лв. или очила MaxMara за 500 лв.


Краен срок - 11 май 2016

Участието в играта за спечелване на малката награда не е обвързано с покупка. За да имат право участват в жребия за спечелване на малката награда, участниците следва да:

1. Достъпят уебсайта на Baileys Bulgaria във Facebook;

2. Достъпят приложението, публикувано на уебсайта на Baileys Bulgaria във Facebook и на www.baileysgifts.bg;

3. Отбележат името (името на профила във Facebook) на поне една своя приятелка на посоченото в приложението място на отбелязване;

4. Успешно да попълнят регистрационната форма в приложението с име и фамилия, година на раждане, телефонен номер и e-mail адрес.

Участието в играта за спечелване на голямата  награда е обвързано с покупка. За да имат право участват в жребия за спечелване на голямата  награда, участниците следва да:

1. Закупят по свой избор продукт с марка Baileys Original 700 ml, Baileys Original 1000 ml или Baileys Chocolat Luxe 500 ml с промоционален код, както и да запазят касовата бележка, удостоверяваща извършването на покупката;

2. Достъпят уебсайта на Baileys Bulgaria във Facebook и на www.baileysgifts.bg;

Достъпят приложението, публикувано на уебсайта на Baileys Bulgaria във Facebook и на www.baileysgifts.bg;

4. Регистрират промоционалния код от закупената бутилка на посоченото в приложението място на регистриране;

5. Успешно да попълнят регистрационната форма в приложението с име и фамилия, година на раждане, телефонен номер и e-mail адрес.

Участниците нямат ограничение на регистрации за голяма награда, за малка награда имат право на една регистрация.

Всички участници, които са изпълнили изискванията на 2.1. посочени по-горе за спечелване на малката награда. Всички участници, които са изпълнили изискванията на 2.2. посочени по-горе за спечелване на голямата награда. Чрез жребий, на произволен принцип се определят победителите. Победителите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 13.05.2016 г. Победителите ще бъдат обявени на 16.05.2016 г. на Facebook страницата на Baileys Bulgaria - https://www.facebook.com/BaileysBulgaria и на www.baileysgifts.bg. В присъствието на нотариус на 13.05.2016 г. ще бъдат изтеглени и „резервни“ победители, които ще получат наградата, в случай, че първоначално изтегленият победител откаже да получи наградата, съответно не потвърди желанието си за нейното получаване в срок до 03.06.2016 г. или не потвърди данните си чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок до 03.06.2016 г.

Участникът, който е обявен за печеливш по реда на раздел ІІ от настоящите Общи условия („Победителят”) има право да получи само 1 (една) награда.   Участник, спечелил по реда на раздел ІІ малка награда има право да получи само 1 (една) малка награда. Участник, спечелил по реда на раздел ІІ голяма награда има право да получи само 1 (една) голяма награда.

Наградният фонд на Играта се състои от:

1 (една) Малка награда – слънчеви очила от MaxMara, избрани от победителя, на стойност до 500 лв.
1 (една) Голяма награда – тоалет от MaxMara, избран от победителя на стойност до 2 000 лв.

Победителите се уведомяват с e-mail до 24 (двадесет и четири) часа, след като бъдат изтеглени.

Изтеглените победители трябва да потвърдят данните си чрез изпращане на email не по-късно от 03.06.2016 г. включително. Изпратено потвърждение след тази дата се счита за невалидно. Ако победителят откаже да получи наградата или не потвърди данните си чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок до 03.06.2016 г., наградата се печели от втория, резервен победител.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара