Спечелете 8 кошници с продукти от Lidl, семейна фотосесия или цялостно почистване на дома


Краен срок - 18 април 2016

За да се включи в Играта, всяко физическо лице, което отговаря на условията, трябва да влезе от своя Facebook профил на Facebook страницата на Lidl и да изпълни посочените по-долу стъпки:

Да приеме Facebook приложението "Пролетта събужда с Lidl“, като натисне бутон "Участвай", след което на екрана излиза стандартно съобщение на Facebook, че ЛИДЛ, респективно администраторът на Facebook страницата, ще получи достъп до Facebook профила и посочените в него лични данни на Участника, като: имена/псевдоним, профилна снимка, имейл адрес (в зависимост от ограниченията зададени от Участника). Ако Участникът е ограничил достъпа до имейл адреса, посочен в неговия Facebook профил, той ще получи друго автоматично съобщение от ЛИДЛ, в което да посочи имейл адреса си за връзка. Посочването на имейл адреса е условие Участникът да продължи участието си в Играта.

- Да качи в приложението на Лидл снимка, видео или текст на тема "Пролетта е време за...". Едно участие в Играта се приема за валидно, само ако Организаторът е одобрил Съдържанието на Участника. Участникът е осведомен и приема, че съдържанието, което предоставя под формата на снимки, текст или видео, е предмет на мониторинг от страна на Организатора и в случай че съдържанието на някой от материалите нарушава права и/или е нецензурно (по преценка на Организатора), същото няма да бъде одобрено и Участникът няма да бъде допуснат до по-нататъшно участие в Играта с това съдържание.

След като и само ако бъде одобрено от Организатора съдържанието се качва в Личната галерия на Участника, както и в общата галерия на всички Участници.

Участникът ще има възможност да вижда в своята Лична галерия всички качени от негови материали и техния статус – Одобрено, Очаква одобрение или Не е одобрено.

Всяко качено съдържание, одобрено от Организатора, дава възможност за 1 участие в томболата за награди.

Всяко допълнително качено съдържание допълнително увеличава участията на Участника и шансовете му за спечелване на награда.

Участникът гарантира, че с включеното съдържание или по други начини не нарушава авторските или сродни права на трети лица.

Участниците, които са изпълнили условията на Раздел II от настоящите Общи условия, имат право да участват в тегленето и да спечелят една от общо 10 броя награди. Тегленето на печелившите Участници ще се извърши само веднъж на произволен принцип и ще се проведе на 19.04.2016 г.

Наградите представляват:

- 1 ваучер за пролетно почистване на дома, включва почистване на подови настилки, почистване на тапицерия и мека мебел, почистване и измиване на стъкла, прахосмучене, обезпрашаване и дезинфекция, почистване на огледала, фаянс, теракот и огледала и други в дома на спечелилия Участник.

- 1 ваучер за семейна фотосесия – наградата включва професионално фото заснемане за до 5 човека и обработка на кадрите (общо 15 обработени индивидуални и/или общи снимки). Кадрите ще бъдат предоставени на Участника в дигитален формат.;

- 8 броя пакети/кошници със селекция продукти от Лидл, на обща стойност на продуктите до 30лв.

Всеки Участник има право да получи само една награда, независимо колко пъти е участвал в Играта.

Спечелилите Участници (т.е. имена/псевдоним и профилна снимка на спечелилите Участници, посочени на техния Facebook профил, с който са участвали в Играта) ще бъдат публикувани на 20.04.2014 в приложението на Играта  в раздел "Победители".

Всеки печеливш Участник трябва да изпрати на Организатора, в срок до 5 работни дни от датата на публикацията по т. 9, съобщение на следния имейл адрес: igra@lidl.bg, в което да посочи следните свои собствени лични данни: три имена, телефон и пощенски адрес за доставка.

Организаторът ще се свърже с печелившите Участници, изпратили своите лични данни съгласно т. 10, за да уточни начин за получаване на съответните награди. Организаторът изпраща наградата в срок до 10 (десет) работни дни от получаване на имейла по т.10. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара