Спечелете 5 великденски кошници с продукти Mentos


Краен срок - 26 април 2016

Сподели усмивка с Mentos и спечели Великденска Mentos Кошничка!

1. Харесай страницата на Mentos и този пост
2. Направи снимка, на която да присъстват продукт на Mentos и задължително – усмивка!
3. Сподели я на страницата на Mentos

Ако изпълниш тези 3 условия автоматично участваш за 1 от 5-те Mentos Кошнички, пълни с Mentos лакомства!

Победителите ще бъдат изтеглени с жребий на случаен принцип и публикувани на страницата на Mentos на 26 април.

Всеки участник има право само на едно участие, независимо колко снимки публикува!

5 участници избрани чрез жребия,ще спечелят по 1 бр. Великденска Ментос Кошничка (общо 5бр.), пълна с продукти на Ментос

Всички победители ще бъдат обявени на 26.04.2016 на страницата на Ментос във Facebook и с тях ще се свържем, за да предоставят информация, къде биха искали да си получат наградата.

Печелившите,на която и да е награда описана по-горе, дават своето съгласие и предоставят безвъзмездно правото, имената им и материалите, които споделят на стената на Mentos във Facebook да бъдат публикувани за всякакви промоционални активности, свързани с компания Перфети Ван Мелле (телевизия,реклама, промоционални материали, интернет страници и участие в рекламни изяви и събития) преди и след Играта.

Победителите от Играта ще бъдат обявени на Facebook страницата на Mentos и информирани за своята награда чрез лично съобщение във Facebook (ако рестрикциите на профилите им го позволяват). Ако печелившият не отговори на съобщението в рамките на 3 дни от получаването му, губи правото си да получи наградата.

Наградата ще бъде изпратена на адрес посочен във Facebook съобщение, който е изпратен от печелившия участник до организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара