Спечелете 5 кутии пълни с кексчета Bravo


Краен срок - 5 април 2016

Влизаме в месеца на предизвикателствата и искаме да видим кой е най-смел! Включи се и напиши кратко стихче за кексчетата Браво! Очакваме твоите идеи! За петима от вас ще има яка награда – 5 кутии пълни с кексчета!

За да се включиш в играта, е необходимо да напишеш кратко стихче за кексчета Браво в коментар под публикацията. Състезават се само коментарите под публикацията на стената на Facebook страницата на Победа. Коментари под настоящите "Общи условия и правила на играта" няма да вземат участие в играта. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж.

Печелят 5 (петима) от участниците, написали уникално стихче в коментар под публикацията. Победителите ще бъдат определени на случаен принцип, а техните имена ще бъдат публикувани на стената на Facebook страницата на Победа 06.04.2016 г. до 17.00 часа. Ако видиш своето име сред тях, те молим да ни изпратиш лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставиш трите си имена, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да ти изпратим наградата по куриер. Участник, непотърсил своята награда в 10 (десет) дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в Играта.

Награди: Наградите са по 5 кутии пълни с кексчета за всеки един от петимата победители!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара