Спечелете смартфон Huawei P9


Краен срок - 27 април 2016

Играта ще се проведе на официалната Facebook страница на VIVACOM Art Hall

За да участва в играта, всеки участник трябва да открие цитат на Лени Кравиц в сайта на VIVACOM Art Hall и да го напише в коментар под поста с играта във Facebook. И за да бъде по-голямо предизвикателството, на всеки два дни ще качваме нов цитат.

За валидни регистрации ще се броят тези, които са направили коментар от валиден Facebook профил.

Няма ограничение в броя на коментарите.

Награди:
· Седмични награди - общо 20 бр. колекционерски каталози с фотографии на Лени Кравиц и Матю Битон
· Голяма награда - 1 бр. Huawei P9

Седмичните награди се определят с томбола на случаен принцип измежду всички валидно регистрирани участници за съответната седмица: 10 печеливши участници и 10 резерви. Техните имена ще бъдат обявени на страницата на VIVACOM Art Hall във Facebook на 19.04.2016 г. до 17.00 часа за първата седмица, на 26.04.2016 г. до 17.00 часа за втората седмица.

Голямата награда се тегли на 28.04.2016 г. чрез автоматизиран софтуер, на случаен принцип чрез томбола, измежду всички участници за периода на играта. Името на печелившия ще бъде обявено на страницата на VIVACOM Art Hall във Facebook на 28.04. 2016 г. до 17:00 ч.

За да получи наградата си, Победителят се съгласява да предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка

Организаторът се задължава в срок до 10 работни дни да се свърже с Победителя на посочените от него имейл и/или телефонен номер за уточняване на механизма и срока за получаване на Наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара