Спечелете 3 смартфона iPhone 6S и 4 велосипеда


Краен срок - 30 април 2016

Правото да участва в Играта има всеки, независимо дали е клиента на "Табак Маркет" АД, като Играта не е обвързана с покупка. Всеки може да получи промоционален материал – флаер в размер А7, предоставен му от служителите на Организатора в търговските обекти Lafka, на който промоционален материал служителят следва да впише уникалният код на Обекта. Предоставянето може да бъде извършено във всеки търговски обект на "Табак Маркет" АД в страната. Също така на всеки обект ще бъде разположен информационен материал с размер А5, на който ще бъде упоменат кода на обекта.

Всяко лице, което притежава профил във социалната мрежа facebook има право да участва в Играта, като за тази цел харесва страницата на Lafka във facebook и попълва предоставената му на страницата на Играта анкета.

Наградите, определени за спечелилите участници в Играта, са:
а/ награда No 1 – 3 (три) броя мобилни смартфона марка Apple, модел Iphone 6s.
б/ награда No 2 – 4 (четири) броя велосипеди на стойност 500 (петстотин) лв всеки

Всяко лице, желаещо да участва в Играта, следва да има регистриран профил в социалната мрежа facebook. При посещение на адреса на Играта www.lafka.bg/igra участникът следва да натисне бутон „Харесвам” за страницата на Lafka в социалната мрежа. След това участникът следва да избере града на обекта, за който иска да гласува. След избора на град, участникът следва да избере кода на обекта от избраният вече град. След това участникът попълва анкетата и вписва валиден адрес на електорнна поща, както и име и фамилия. След попълване на поле за съгласие с Общите условия наа Играта, с което декларира, че приема настоящите правила, участникът завършва своята Игра като натисне бутон „Изпрати”. Участникът трябва да е попълнил всички полета на анкетата. В случай, че участникът вече е харесал страницата на Lafka, то следва да попълни само анкетата с валидни име и фамилия, както и валидна електронна поща. Всеки регистрирал се по този начин потребител, чрез попълване на анкетата, в случай че бъде определен за печеливш участник при тегленето на наградите, има правото да получи една от обявените награди от Играта.

Всеки потребител има право на едно участие в Играта, чрез попълване на анкетата. Играта не е обвързана с покупка. Участниците доброволно предоставят своите данни на Организатора на Играта. Данните ще бъдат използвани за определяне на победителите, както и за последващи маркетингови кампании. Играта се осъществява от Табак Маркет АД, като социалната мрежа Facebook не носи отговорност за съдържанието на Играта.

Тегленето на наградите се извършва в Централния офис на „Табак Маркет АД“, находящ се в гр. София, ул. „Княз Борис І“ No 161. В урната се поставят данните на всички участници, попълнили анкетата. Тегленето на печелившите участници в Играта се извършва от 3 (три) членна Комисия, съставена от представители на Организатора . Принципът на теглене осигурява равен шанс за печалба на всички участници, попълнили анкетата за участие в Играта.

Наградите и имената на печелившите участници в Играта ще се изтеглят на 10 май 2016 г., за което членовете на Комисията ще съставят и подпишат Констативен протокол, отразяващ общия брой на попълнилите анкетата участници, допуснатите и недопуснати до участие в Играта участници, имената на победителите и спечелените от тях награди, както и резервните печеливши в Играта „Код оранжево: предизвикай ураган от усмивки в Lafka“.

След определяне на печелившите участници, се изтеглят 5 (пет) резервни печеливши. Резервен печеливш може да замести предходния изтеглен участник, при условие, че печелившият участник не може да бъде открит ( предоставил е непълни и/или неточни контактни данни) от и Организатора и няма друга възножност за контакт с с него. Печелившите от тегленето участници и награди ще бъдат обявени на 10 май 2016г. в 15:00 часа, на сайта http:// lafka.bg.

В срок до 10 (десет) дни, считано от датата на теглене на наградите, представител на Организатора ще се свърже лично с всеки от спечелилите участници за предоставяне на информация за наградите и за подаване на адрес и дата на доставка на наградата. Организаторът не носи отговорност ако предоставеният адрес на електронна поща е грешен или непълен или ако спечелилият участник не отговаря на писмото. Наградите ще бъдат доставени за сметка на Организатора от куриерска фирма Speedy. Ако получателят не бъде открит на потвърдения адрес, куриерът ще се свърже с него по телефон за промяна на датата или адреса на доставка или за получаване на пратката от офис на Speedy.


Участвай в КОНКУРСА


Post a Comment

По-нова По-стара