Спечелете уникално преживяване и гответе с Манчев и Шишков


Краен срок - 24 април 2016

ДА СПАСИМ ВЕЧЕРЯТА

Нямаш нужда от готварски умения, за да станеш кулинарен герой.
Помогни на Манчев и Шишков в каузата „Да спасим вечерята!“.

Нека отново върнем най-важното хранене за деня в българския дом: вечерята. Моментът, в който семейството се събира заедно.

Регистрирай се и може да бъдеш един от избраните да готвят с помощта на Манчев и Шишков и да изненадаш семейството или приятелите си.

Инициативата ще бъде проведена в периода 10.03.2016 г. до 19.06.2016 г., на няколко етапа, както следва:

1. Регистриране на желаещите да участват в кастинги лица ("Регистриран участник" и "Регистрирани участници") и избор на участници в кастинги ("Участник в кастинги/те" и "Участници в кастингите") съгласно условията в раздел ІV по-долу - в периода 10.03.2016 г. до 24.04.2016 г.;

2.  Провеждане на кастинги и избор на участници за заснемане на видеоклипове ("Избран участник" или "Избрани участници/участника") съгласно условията в раздел V по-долу - в периода 10.03.2016 г. до 24.04.2016 г.;

3. Заснемане на видеоклипове ("Видеоклип" или "Видеоклипове/те") с Избраните участници, съгласно условията в раздел VІ, за което Избраните участници ще бъдат уведомени съгласно условията на т. 17 по-долу;

4. Излъчване на Видеоклиповете, съгласно условията в раздел VІІ, за което Избраните участници ще бъдат уведомени съгласно условията на т. 22 по-долу.

Участници в кастингите ще бъдат избирани между всички Регистрирани лица, като от всички Участници в кастингите ще се определят Избраните участници за заснемането на Видеоклиповете. Организаторът препоръчва на желаещите да участват в Инициативата да направят своята регистрация възможно най-рано. Независимо от това, всеки Регистриран участник, а в последствие и всеки Участник в кастингите, ще бъде оценен и взет под внимание при определянето на Участници в кастингите и Избрани участници, независимо от момента на регистрацията.

За да се регистрира за участие в кастингите всеки, който желае да участва в Инициативата, трябва да отговаря на условията на раздел ІІІ по-горе, както и да изпълни следното:
I.    Да влезе в уеб страницата www.gotvi.lidl.bg в периода 10.03.2016 г. – 24.04.2016 г.;
II.    Да натисне бутона "Регистрирай се тук", който се намира в долната част на екрана, и да влезе във формата за регистрация;
III.    Да попълни задължителните полетата от формата за регистрация, включително изброените лични данни в т. (а) – т. (е) и т. (h), отбелязани със звезда ("*"), с точна и валидна информация, както следва:
a.    име;
b.    фамилия;
c.    имейл адрес;
d.    телефонен номер;
e.    населено място;
f.    в съответното падащо меню да отбележи за кого иска да сготви: семейство; приятели или любимия човек;
g.    в съответното падащо меню да отбележи своето кулинарно ниво: "не съм влизал в кухнята"; начинаещ; средно напреднал и напреднал;
h.    снимка – с максимален размер 5 MB.

Да отговори на въпроса със собствени думи "Защо според теб си идеалният кандидат да спасиш вечерята с Манчев и Шишков?" . Отговорът на въпроса не трябва да бъде по-дълъг от 300 символа. Отговорът на въпроса не е задължително изискване за регистрация за участие в кастингите, но тя би могла да увеличи шансовете на Регистрирания участник да бъде избран за участие в кастингите.

По желание на лицето, което желае да се регистрира за участие в кастингите, то може, но не е задължено, да добави следното:
a.    Да качи в съответното указано поле от формата за регистрация "Качи видео визитка" видеоклип със свое участие, което да го представя и да показва защо лицето желае да участва в Инициативата ("Видео визитка"). Видео визитката трябва да бъде с максимален размер 100 MB. Качването на Видео визитката не е задължително изискване за регистрация за участие в кастингите, но тя би могла да увеличи шансовете на Регистрирания участник да бъде избран за участие в кастингите.

Едно лице не може да се регистрира повече от един път за участие в Инициативата.

От Регистрираните участници, жури в състав: Манчев; Шишков, представител на Организатора, продуцент и режисьор, избрани от Организатора ("Жури/то"), ще определи и покани за участие в кастингите за заснемане на Видеоклипове ограничен брой лица съобразно условията на т. 16 по-долу. Броят на Участниците в кастингите ще зависи и ще се определи в зависимост от това, колко от Регистрираните участници отговарят на критериите на Журито съгласно т. 16 по-долу.

Журито ще направи своя избор на ограничен брой Участници в кастингите по свое усмотрение с оглед творческата концепция за осъществяване на Инициативата на Организатора и продуцента, както и с оглед на Каузата на Инициативата. Журито няма да извършва своя избор на Участници в кастингите въз основана на каквито и да е дискриминационни основания в това число, но не само: пол, раса, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход, религия или вяра, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично или обществено положение, увреждане, възраст, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояние.

Всеки избран за Участник в кастингите, ще бъде уведомен и поканен за участие в кастинга от представител на Организатора чрез съобщение, изпратено на имейл адреса, който избраният за Участник в кастингите е предоставил във формата за регистрация. В имейлът Организатора ще посочи дата, час и място, където ще бъде проведен кастинга. Избраният за Участник в кастингите трябва да потвърди своето участие в кастинга в срок от 2 (два) дни от датата, на която е изпратен имейла от Организатора по предходното изречение. Представител на Организатора ще се свърже с избрания за Участник в кастингите и на телефонния номер, предоставен от него във формата на регистрация, за потвърждаване на участието му. Лица, които не са се свързали с Организатора съобразно условията на тази т. 17, или не са предоставили свои точни и верни лични данни (в съответствие с т. 12 по-горе), или не са се явили на определените дата, час и място за кастинг, губят правото си да участват в кастингите. В случая на предходното изречение, Организаторът си запазва правото да избере друг Участник в кастингите при условията на т. 15 – т. 17 от настоящите Общи условия.

Организаторът ще проведе кастинги за определяне на 8 (осем) участника, с които ще бъдат заснети 8 (осем) Видеоклипа за Каузата на Инициативата.

По време на заснемане на Видеоклиповете ще бъдат правени и снимки с участието на Избраните лица и/или техните близки, които ще бъдат използвани в рекламните материали на Инициативата и за целите на нейната реклама.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара