Спечелете 3 уреда за микродермабразио Philips VisaCare


Краен срок - 27 март 2016

Тествайте VisaCare – уреда за микродермабразио на Philips!

Philips отправя ново предизвикателство именно към вас, потребителите на BG-Mamma, защото вашето мнение е важно. По тази причина, а и защото вярваме в доказаното качество на своите продукти, отново ви предоставяме възможността сами да се уверите в постигнатите резултати!

Запознайте се с Philips VisaCare – уред за микродермабразио, създаден да подмладява кожата и да стимулира отделянето на колаген и еластин. Технологията микродермабразио, която се използва в салоните за красота, сега е адаптирана за безопасно приложение у дома.
С Philips VisaCare ще спестите време и средства от скъпоструващите процедури, а същевременно ще се радвате на по-млада и стегната кожа само след шест седмици.

Тук е моментът да се уверите сами, че по-младата и стегната кожа е постижима само за 6 седмици!

Сега имате възможност да тествате Philips VisaCare и да споделите с останалите дами вашето мнение и резултати! Всичко, което трябва да направите, е да се „запишете“ в нашата тема, отговаряйки на въпроса: Какви грижи полагате, за да поддържате кожата си млада и красива?

Темата ни ще бъде активна в следващите 2 седмици, след което ще изберем 3 от вас, които ще получат своя Philips VisaCare! След това трите дами ще имат приятното задължение да ни споделят регулярно своите отзиви, а вие ще имате възможността да задавате своите въпроси както към тях, така и към дерматолога д-р Елмира Павлова в настоящата тема.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара