Спечелете страхотни брандирани награди Mentos


Краен срок - 18 март 2016

Участвай в новата ни игра Mentos Анаграми!

Напиши като коментар всички думи, които се сетиш с буквите M-E-N-T-O-S/М-Е-Н-Т-О-С и може да си един от 20-те, които ще спечелят красиви тетрадки Mentos и Mentos ролки!

Участниците ще бъдат изтеглени с жребий и ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Mentos на 18 март!

Механизъм на играта:

Стъпка 1: Харесайте Facebook страницата на Ментос;
Стъпка  2:  В коментар под поста на играта напишете всички думи, за които се сетите, които се образуват с буквите „М-Е-Н-Т-О-С“. Думите могат да бъдат изписани както на кирилица, така и на латиница. Буквите могат да се повтарят.
Стъпка  3: Всеки участник, отговарящ на общите условия, ще участва в жребий на случаен принцип, направен на www.random.org

20 участници избрани чрез жребия,ще спечелят по 1 бр. брандирана Ментос тетрадка (общо 20бр.) и по 1 бр. Ментос ролка (общо 20бр.)

Всички победители ще бъдат обявени на 18.03.2016 на страницата на Ментос във Facebook и с тях ще се свържем, за да предоставят информация, къде биха искали да си получат наградата.

Победителите от Играта ще бъдат информирани за своята награда чрез лично съобщение във Facebook. Ако печелившият не отговори на съобщението в рамките на 30 дни от получаването му, губи правото си да получи наградата.

Наградата ще бъде изпратена на адрес посочен във Facebook съобщение, който е изпратен от печелившия участник до организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара