Участвайте всеки ден и спечелете 51 награди от по 1 кг кафе


Краен срок - 2 април 2016

За да се включи в играта, участникът трябва да влезе в приложението, да отговори правилно на поставения въпрос на деня, като избере правилен отговор и да попълни данните си. Допуска се по едно участие на ден за един участник.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 02.04.2016 г.), чрез жребий на случаен принцип се изтеглят имената на общо 51 участници, всеки от които печели 1 кг кафе.

Наградният фонд за целия период на Играта включва:

51 килограма кафе Бианчи и Бианчи Адоре в расфасовки от 1 кг зърна или 250 г зърна или 250 г мляно или 100 г мляно от видовете Bianchi Adore Espresso BAR, Bianchi Adore Grand Espresso, Bianchi Black, Bianchi Rosso, Bianchi Gold, Bianchi Silver, Bianchi Decaf  и Bianchi Djezve.

Освен в приложението, всички спечелили ще бъдат известени лично на посочения от тях телефонен номер във формата за регистрация.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 15 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара