Спечелете СПА уикенд за двама и подаръчни ваучери


Краен срок - 14 март 2016

Общият брой на наградите е 3 /три/ и включва:
- 2 бр. Подаръчни ваучери на стойност 50 лв. (петдесет лева) всеки, предоставени от ТА „Ориент Експрес Тур“.
-
 1 бр.ваучер за СПА уикенд за двама, предоставен от ТА „Ориент Експрес Тур“, който може да се използва в периода от 15 март до 25 април 2016 г. и включва: нощувка и закуска за двама в 4-звезден СПА Хотел в един от следните балнео курорти в България: гр. Велинград, с. Баня или гр. Вършец.

Наградите ще бъдат предоставени под формата на ваучер в централния офис на ТА „Ориент Експрес Тур“ на адрес: гр. София, ж.к. Лозенец, ул. «Вискяр планина» № 2. Участниците от провинцията могат да получат ваучерa си по пощата след предоставяне на точен адрес и лични данни на Организатора. С 2-та броя подаръчни ваучери на стойност 50 лв. (петдесет лева) всеки, печелившите имат възможността да ползват отстъпка на същата стойност от цената на избраната от тях екскурзия или услуга, сред поместените на Интернет страницата на ТА „Ориент Експрес Тур“. Голямата награда 1 бр. ваучер за СПА уикенд за двама, предоставена от ТА „Ориент Експрес Тур“, може да се използва през периода от 15 март до 25 април 2016 г., като печелившият може да избере 4-звезден СПА Хотел в един от следните балнео курорти в България: гр. Велинград, с. Баня или гр. Вършец, от списък с хотели, който ще му бъде предоставен от ТА „Ориент Експрес Тур“ при получаването на наградата, при съобразяване с възможностите за настаняване на посочените хотели.

Всяка седмица на Facebook страницата на „Ориент Експрес Тур“ ще бъдат публикувани по 2 поста с въпроси, свързани с играта - общо 12 поста за цялата игра. Под всеки от постовете участниците ще могат да посочват в коментар своя отговор. Верните отговори ще могат да бъдат открити на сайта на Организатора http://www.orientexpresstour.com/. В тегленето на печелившите имат право да участват всички участници, посочили в коментар под съответните постове поне един верен отговор на поставен въпрос, съгл, чл.6. през цялото времетраене на играта. Разрешава се един играч многократно да посочва отговори на всички зададени въпроси по време на играта.

Имената на печелившите ще бъдат обявявани във Фeйсбук страницата на ТА „Ориент Експрес Тур“ www.facebook.com/OrientExpressTourA... и интернет страницата на Организатора www.orientexpresstour.com. Всички печеливши трябва да се свържат с организаторите на E-mail: office@orientexpresstour.com или чрез лично съобщение в страницата на Организатора във Facebook  www.facebook.com/OrientExpressTourA..., както и на посочените телефони в Интернет страницата на Организатора.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от посочилите верните отговори, както следва:

• На 15.02.2016 г. ще бъде изтеглен първият печеливш, който ще получи подаръчен Ваучер от ТА „Ориент Експрес Тур“ на стойност 50 лв. (петдесет лева). В тегленето имат право да участват всички, посочили в коментар верен отговор на поне един от поставените въпроси в постовете, публикувани в периода 01.01.2016 – 14.02.2016 г на Facebook страницата на ТА „Ориент Експрес Тур“.

•  На 29.02.2016 г. ще бъде изтеглен втория печеливш, който ще получи подаръчен Ваучер от ТА „Ориент Експрес Тур“ на стойност 50 лв. (петдесет лева). В тегленето имат право да участват всички, посочили в коментар верен отговор на поне един от поставените въпроси в постовете, публикувани в периода от 15.02.2016 г. до 29.02.2016 г.  на Facebook страницата на ТА „Ориент Експрес Тур“.

• На 14.03.2016 г. ще бъде изтеглен победителят между всички участници в играта, посочили поне един верен отговор на поставените въпроси в периода м. Февруари – м. Март 2016 г., който ще получи ГОЛЯМАТА НАГРАДА 1 бр. ваучер за «СПА уикенд за двама». В тегленето имат право да участват всички, посочили в коментар верен отговор на поне един от поставените въпроси в съответните постове на Facebook страницата на Организатора за посочения период.

Всеки печеливш трябва да потвърди, че приема наградата и да посети централния офис на организатора, за да я получи. Срок за получаване на наградите – до 15 дни след официалния край на играта, т.е. до 29.03.2016 г. При получаване на ваучера, печелившия участник може да посочи друго лице, което ще използва ваучера.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара