Избери и спечели красив и удобен пуф


Краен срок - 29 февруари 2016

Кой от тези три пуфа искаш да спечелиш? Харесай страницата ни, сподели снимката и напиши в коментар под нея номера на пуфа, който ти харесва най-много. На 29.02 може да си късметлията, който ще изтеглим на томбола и ще спечели един от тези три пуфа!

За да участва в Играта всеки Участник трябва „Хареса“ страницата на организатора, да „Сподели“ поста на играта и напише в коментар под същия пост кой цвят пуф иска да спечели

Печелившият Участник се определят по следния начин:
- Името на участника ще бъде изтеглен на томболен принцип чрез сайта https://www.random.org/ от предварително създаден списък по азбучен ред на всички участници, които са „споделили“ и коментирали поста.

Счита се, че с „споделянето“ и оставянето на коментар с цифра на пуф от снимката на поста Участник приема и се съгласява с настоящите Официални правила и се задължава да ги спазва.

Наградата в Играта е: Един от посочените на снимката пуфове.

Наградите ще бъдат изтеглени на 29.02.

Тегленето на наградите ще се извърши автоматично чрез специализиран софтуер, който ще разбърка регистрираните номера на Участниците и на случаен принцип ще бъде избран 1 (един) печеливш.

Името на печелившия Участник ще бъдат обявявено на Facebook страницата / https://www.facebook.com/pufchenew/ / до една седмица след датата на теглене на наградите.

В срок от пет работни дни, считано от датата на обявяване на печелившият Участник,  следва да пише лично съобщение на страницата, за да му бъде казано как да си получи наградата. Участник непотърсил наградата си в срок от 10 работни дни след обявяването му на Facebook страницата / https://www.facebook.com/pufchenew/ /, губи правото на награда.

Наградата се получава на място в наш магазин.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара