Спечелете Oster® Versa® Performance Blender


Краен срок - 29 февруари 2016

Ако чувствате, че сте прекалили с угаждането с храна и напитки по време на празниците, сега е моментът да се погрижите за себе си с разтоварващ хранителен режим. Вероятно мнозина от вас са запознати с вълшебната сила на суровите плодови и зеленчукови сокове и смутита? Или пък сте любители на суровите пасирани зеленчукови супи? Споделете с нас любимите си рецепти, които приготвяте в моменти на разтоварващо хранене. Изпратете ни най-сполучливите си хрумвания, придружени със снимка, а ние ще изберем най-интересните от тях и ще ги публикуваме на нашите страници за да ги споделим с всички читатели.

Конкурсът ще приключи в брой 157 от 9 март 2016 г. Голямата награда, която победителят ще получи, е Oster® Versa® Performance Blender.

Ще бъдат раздадени и две допълнителни награди - Уред за вакуумиране и Уред за варене на ориз. Имената на всички наградени ще бъдат съобщени в брой 157 от 9 март 2016 г.

Условието

Изпращайте писмата си с рецепти (doc файл) и снимки на ястията (jpeg файл с минимален размер 1МB) на contest-goodfood@s-media.bg, като посочите името на конкурса, за който участвате. За да можем да се свържем с вас и за да получите наградата си, вписвайте в писмото пълния си адрес и телефон за контакт.

Голямата награда, която победителят ще получи, е Oster® Versa® Performance Blender - позволява блендиране на цели плодове, зеленчуци и още много в здравословни смутита и засищащи ястия за оптимално хранене. Мощният 1400-ватов мотор и 24 000 оборота в минута скорост на остриетата блендират храни до перфектна консистенция и запазват най-свежия вкус.

    Електронно препрограмирани настройки за еднакви резултати и удобно опериране с натискане на един бутон.
    Система на съединител и двигател All Metal Drive за продължителен живот.
    Двоен контрол за променливи ръчни скорости. Кълца и реже с ножове от неръждаема стомана.

Допълнителни награди

Уред за вакуумиране

    Лесен за затваряне и заключване механизъм
    Компактен дизайн с вертикално съхранение
    Автоматично вакуумиране и запечатване
    Възможности за вакуумиране на храна в опаковки и кутии

Уред за варене на ориз

    Капацитет 0.6 л - подходящ за 2 до 3 човека - 6 чаши сготвен ориз
    Автоматично изключване от режим на готвене в режим "запази ястието топло"
    Съд за готвене на пара
    Подвижен незалепващ съд

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара