Станете жури на Оскарите и спечелете хиляди награди от Cinema City


Краен срок - 28 февруари 2016

Участник в Играта е всяко физическо лице, което е български гражданин и е направило валидна регистрация във www.facebook.com (съгласно правилата на страницата), гласувало е на страницата на играта за печеливш филм във всяка една от категориите:

    Най-добър филм
    Най-добър актьор в главна роля
    Най-добра актриса в главна роля
    Най-добър режисьор
    Най-добър анимационен филм
    Най-добри специални визуални ефекти
    Най-добър актьор в поддържаща роля
    Най-добра актриса в поддържаща роля
    Най-добра музика
    Най-добър оригинален сценарий

Колкото повече категории познае участникът в играта, толкова по-голяма награда от Cinema City получава:

1. Четири познати категории - купи средно меню получи голямо (до 1500 награди в обръщение).

2. Пет познати категории - 50% отстъпка от средни пуканки (до 1500 награди в обръщение).

3. Шест познати категории - купи 1 2D билет и получи втория безплатно –наградата е валидна до 13.03.2016г. включително и важи за всички 2D филми без предпремиери, прожектирани в киносалоните на Cinema City,без IMAX и 4DX прожекции, и за същата прожекция, за която е закупен основния билет. Основния билет се закупува на редовна цена за възрастни (стандартна цена за деня, без да се взема под внимание цената в промо ден четвъртък). (до 1 000 награди в обръщение).

4. Седем познати категории - безплатна средна газирана напитка (до 500 награди в обръщение).

5. Осем познати категории- безплатни средни пуканки (до 500 награди в обръщение).

6. Девет познати категории- 2 безплатни билета за 2D филмова прожекция по избор – билетите могат да се използват до 13.03.2016 г. включително и важат за всички 2D филми без предпремиери, прожектирани в киносалоните на Cinema City,без IMAX и 4DX прожекции) (до 50 бр. награди в обръщение).

7. Десет познати категории- 10 безплатни билета за 2D или 3D филмова прожекция по избор – билетите могат да се използват до 23.05.2016 г. включително и важат за всички 2D и 3D филми без предпремиери, прожектирани в киносалоните на Cinema City,без IMAX и 4DX прожекции (до 20 бр. награди в обръщение).

В периода 29.02. – 01.03. 2016 всички участници, познали от четири категории нагоре категория ,ще получат фейсбук нотификация, че са спечелили награда и ще могат да видят печелившият код за активация на наградата на секцията с победители на приложението. Всеки победител ще получи персонифициран код видим само за него секцията с победители на приложението. Ако броят на печелившите надвишава броя на наградите в обръщение (описани по-горе), печелившите ще могат да получат следващата, по–ниската по себестойност обявена награда. В този случай се взема под внимание датата на участие, като се прехвърлят последните регистрирани участници.

Печелившите трябва да разпетачатат или да покажат от телефона си, кода с наградата, за да я получат. Наградата се получава лично от печелившите Участници от кината Cinema City София, Cinema City Paradise; Cinema City Бургас, Cinema City Пловдив, Cinema City Русе, Cinema City Стара Загора, по избор на участника в периода от 1 март до 13 март 2016 г. - за позналите от четири до девет категории и от 1 март до 23 май включително - за позналите десет категории.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара