Спечелете 15 комплекта NIVEA Cellular Perfect Skin


Краен срок - 10 март 2016

Открийте идеалната грижа против стареене на кожата: CELLULAR Anti-Age кара клетките да се държат като по-млади, докато новата серия CELLULAR Perfect Skin разкрива младежкото сияние на кожата.

Всичко, което трябва да направиш, е да попълниш формата за регистрация. 15 от регистриралите се ще получат комплект с пълната серия NIVEA Cellular Perfect Skin - флуид за усъвършенстване, озаряващ дневен и околоочен крем и нощна грижа срещу несъвършенства.

Участието е възможно само за хора с местожителство в България. Участникът е отговорен за верността на посочения адрес.

Няма да има никаква кореспонденция или комуникация с участниците, освен с печелившите във връзка с предоставянето на наградата.

Наградите ще бъдат изпратени на спечелилите в срок от 20 дни след осъществяването на връзка с тях. Ако NIVEA не може да се свърже със спечелил участник чрез данните за контакт в рамките на две седмици от провеждането на томболата, си запазва правото да изтегли чрез допълнителна томбола нов печеливш.

Играта се провежда от 18 февруари 2016г. до 10 март 2016г. В края на периода 15 от участниците ще бъдат изтеглени чрез томбола. Наградата е: 15бр. комплект с пълната серия NIVEA Cellular Perfect Skin - флуид за усъвършенстване, озаряващ дневен и околоочен крем и нощна грижа срещу несъвършенства.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара