Спечелете преса за коса Rowenta Volum'24 и 4 козметични несесера Rowenta


Краен срок - 14 февруари 2016

В най-романтичния месец е време за ИЗНЕНАДИ!

Посочете в коментар под поста номера на визията от снимката, с която бихте изненадали любимия си за Св. Валентин, отговорете правилно на въпроса, който ще получите под вашия отговор и се включете в томбола за една от наградите: преса за коса Rowenta Volum'24 или 4 козметични несесера Rowenta!

Стартирайте своето участие още сега, като изберете 1 от 3-те визии:
1 - нежна
2 - шикозна
3 - палава

Участникът трябва да сподели в коментар под поста номера на една от трите предложени визии;

След като сподели своя коментар, Участникът трябва да отговори на въпрос, който ще му бъде зададен в отговор на неговия коментар. Въпросите, които ще бъдат задавани, са свързани с избраната от Участника визия. Отговорите на всички въпроси могат да бъдат открити в електронната книга, към която ще бъде препращан всеки Участник, и която е достъпна на следния линк: http://volum24club.rowenta.bg/resources/books/Rowenta-ebook.pdf

След като отговори правилно на зададения въпрос, Участникът се включва в томбола за награди в мини-играта - 1 (един) бр. преса за обем ROWENTA VOLUM’24 и 4 (четири) бр. козметични несесера ROWENTA

Коментари, които не съдържат избрана визия или отговор на зададения въпрос, се изключват от мини-играта.

Наградите - 1 (един) бр. преса за коса Rowenta Volum’24 и 4 (четири) бр. козметични несесери ROWENTA ще бъдат изтеглени на томболен принцип чрез специален софтуер, в присъствието на 3 /трима / служители на Възложителя или Изпълнителя, като за целта се съставя и Протокол. Тегленето и обявяването на печелившите ще се състои на 15.02.2016 г.

Печелившите участници са 5 (пет) и ще бъде уведомен чрез лично съобщение, изпратено от Rowenta Bulgaria, на 15.02.2016 г. Името му ще бъде обявено и на самата страница на Rowenta Bulgaria в същия ден.

Печелившият участник, получил лично съобщение от Rowenta Bulgaria, че печели, трябва да отговори в срок до 10 (десет) календарни дни, считано от датата, на която му е изпратено съобщението, с което да подаде данни за доставка на наградата (три имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес до 30 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара