Спечелете 2016 броя керамични чаши с персонализирано послание от Dove


Краен срок - 30 април 2016

Правила за наградите от националната кампания на лотариен принцип, които не са обвързани с покупка

Официалният канал за комуникация с участниците в Кампанията е фейсбук апликация, с интернет адресapps.facebook.com/psdovebg.

Играта за спечелването на eдна от 2016те награди – чаши с персонализирано послание стартира на 14.02.2016г. и продължава до 30.04.2016 включително.

Спечелването на награда в „Кампанията“ провеждаща се чрез фейсбук апликацията на интернет адрес apps.facebook.com/psdovebg не е обвързана с покупка. За да се вземе участие за голямата награда всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

    За да участва даден потребител през Фейсбук приложението на Dove трябва първо да попълни регистрационната форма: име, фамилия, имейл и телефонен номер

    Да избере една от своите фейсбук приятелки ( на която желае да направи комплимент) за допълване на изречението „P.S ти си красива“

    Да отбележи, че е прочел правилата на промоцията и е съгласен с тях и да натисне бутона „Регистрация“

След натискане на бутон „Регистрация“, на произволен принцип, генериран във фейсбук апликацията, участникът разбира дали печели или не печели, една от 2000те награди – чаша с персонално послание от Dove.

В случай, че участникът печели награда, пред него се отваря допълнителен прозорец, в който той да дъведе точен адрес, за получаване на наградата.

Наградата ще бъде предадена лично на спечелилия, чрез куриер за сметка на Оганизатора, в срок от 45 работни дни, след края на кампанията (30 Април 2016)

При невъзможност да се осъществи контакт с победител, поради невалиден е-мейл, телефон или предоставен адрес, Организаторът не носи отговорност и наградата ще бъде предоставена на резервен участник.

Във връзка с получаване на наградата спечелилият участник се съгласява да

предостави следните данни на Организатора:

- Адрес
- Три имена
- Телефон за връзка
- Адрес за получаване на наградата

Ако до една седмица след приключване на кампанията, Организаторите не могат да се свържат с печеливш участник поради и/или несъответстващи имена и/или телефонен номер този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервният печеливш.

Тегленето на резервните участници (50 броя) ще се извърши в офиса на Юниливър България” ЕООД или на Страта Промо ЕООД в присъствието на нотариус на 05 Май 2016. на случаен принцип от всички потребители, регистрирали се в приложението на Dove на адрес apps.facebook.com/psdovebg

След изтегляне на резервни печеливши участници Организаторите ще се свържат с тях в рамките на 10 работни дни с оглед получаване на наградата. В случай, че Организаторите не успеят да се свържат с печелившия, за победител ще бъде зачетен друг резервния участник.

Всеки участник (уникален фейсбук потребител) има право да направи неограничен брой комплименти, чрез фейсбук апликацията на Dove, но има право да спечели не повече от една награда, за целия промо период – от 14.02.2016 до 30.04.2016г.включително.

Награди: 2016 броя керамични чаши с персонализирано послание от Dove

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара