Спечели страхотни смартфони от Lenovo за теб и твой приятел


Краен срок - 14 февруари 2016

Спечели страхотни смартфони от Lenovo! Имаш ли любими хора? Покажи на приятелите, роднините или колегите си, че са специални за теб като ги номинираш в новата ни игра - “Телефонна любов”. Спечелете заедно по един смартфон.

За да участва в Играта, всеки Участник трябва да хареса страницата на Lenovo Bulgaria, да оторизира апликацията на играта, да избере модел телефон, който желае да спечели и да номинира любим човек, с който заедно да участват в томболата. За да бъде успешна регистрацията е необходимо номинираният да потвърди, че приема поканата за участие в играта. , както и всички участници трябва да се съгласят с правилата на играта.

Печелившите Участници имат право да получат Награди, които включват: 2 броя смартфони Lenovo от модела, който предварително са избрали в Играта.

Имената на печелившите Участници ще бъдат изтеглени на 15-ти февруари, 2016 г., посредством жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници и техните имена. Имената на печелившите Участници ще бъдат оповестени на Facebook страницата на Lenovo Bulgaria.

Служител на Организатора ще се свърже с печелившия Участник чрез посочения в апликацията с играта Facebook профил, чийто данни отдава за ползване на Организатора за целите на играта с оторизирането на апликацията.

След като бъде уведомен от Организатора посредством съобщение във Faecbook, Печелившият Участник, в последствие, трябва да установи контакт с Организатора за получаване на Наградата в рамките на 3 (три) работни дни от получаване на известието и да предостави всички изискани данни за получаване на наградата, а именно: адрес на електронна поща (e-mail), телефонен номер, град и настоящ адрес.

Печелившият Участник ще получи Наградата си в рамките на 30 (тридесет) работни дни от датата на установен контакт с Организатора посредством електронна поща.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара