Спечелете 2 семейни пътувания до "Царството на лешоядите" в Маджарово


Краен срок - 31 март 2016

Включи се в кампанията ни "Зрънце любов", съвместно с Българско дружество за защита на птиците, и помогни на птичките в населените места да оцелеят през зимата като закачиш хранилка за птици. А как можеш да спечелиш семейно пътуване до "Царството на лешоядите" в гр. Маджарово научи по-долу.

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки:

1. Да се регистрира в приложението с име и имейл

2. Да прикачи снимка на хранилка за птици

3. Да напише къде е закачил своята хранилка за птици

4. Да се съгласи с условията на кампанията, като така се включи в томболата за награди

В края на периода на кампанията ще бъдат раздавани следните награди:

На томболен принцип ще бъдат изтеглени двама печеливши, всеки от които ще получи ваучър за семейно пътуване до Природозащитен център „Източни Родопи” гр. Маджарово с включени транспорт, настаняване и организиране на наблюдение на птици.

В томболата за награди има право да участва всеки, който е участвал поне веднъж в играта и е прикачил поне една снимка на хранилка за птици.

Всеки участник има право да спечели само една награда в рамките на играта.

Тегленето на наградите ще се осъществи до 1 седмица след приключване на кампанията т.е до 8-ми април 2016 година.

Печелившитеучастници ще бъдат обявявани на Facebook страницата на Leaton в раздел „Печеливши“ на самото приложение, в рамките на деня, в който се осъществява тегленето.

Спечелилите награда участници ще бъдат уведомявани чрез електронно съобщение, на e-mail адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook или който са дали при регистрация в приложението. Всеки печеливш е необходимо да отговори на e-mail: leatonbulgaria@gmail.com в рамките на 7 календарни дни от получаването му, в който ясно посочи трите си имена, адрес и телефон за контакт.

Организаторът се задължава да предостави ваучерите в рамките на 30 работни дни след получаването на потвърдителния email от печелившите с ясно посочени три имена, адрес и телефон за контакт.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара