Сподели желанието си и спечели награди с Pampers


Краен срок - 13 януари 2016

Мили, майки!

Добре дошли в Семейството на Pampers!

Като всяка майка, вие заслужавате безкористна подкрепа в отглеждането на своето дете. А, сега зад вас застава една цяла общност. Ние създадохме това място специално за вас, за да имате възможност да споделяте своя опит и да обсъждате всички въпроси, които ви вълнуват, заедно с други майки и нашите експерти.

Благодарим ви, че се присъединихте към едно специално желание по повод десетата годишнина на кампанията "1 пакет = 1 животоспасяваща ваксина", а именно елиминиране на неонаталния тетанус навсякъде по света.

Благодарение на вашата подкрепа от началото на кампанията приблизително 500 000 бебета са били спасени и всяка секунда една майка и нейното бебе са получавали ваксина.

Сега ви каним да споделите с нас и вашите желания. Изпратете ни/споделете с нас снимка на вашия бебок в момента, когато си пожелава нещо над празничната торта и трима от вас ще спечелят пакет Pampers Active baby и пакет мокри кърпички Pampers sensitive.

Можете да използвате добре познатия мейл (konkurs3.bebok@gmail.com) или да ни споделите снимката в нашата Facebook страница

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара