Спечелете бутилка Jack Daniel’s No7 с гравирано послание по ваш избор


Краен срок - 31 януари 2016

Промоцията включва два механизма за участие. Единият позволява на участници да генерират поздрави и да ги изпращат на свои приятели. Вторият механизъм позволява на участници да спечелят награда от промоционалната активност. Първият механизъм не е свързан с покупка на продукт. Вторият механизъм е свързан с покупка на продукт.

За да получат награда от втория механизъм на промоцията, печелившите участници са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, промо карта с печеливш код и касова бележка, удостоверяваща закупуване на Jack Daniel’s с дата и час на покупката, предхождащи датата и часa на регистрация на печелившия код.

Първи механизъм на Промоцията:

Стъпка 1: Влезте на сайта на играта и създайте поздрав за свой приятел, като въведете своето и неговите имена и посланието. Изберете музикалния поздрав, който да придружи посланието.

Стъпка 2: Изпратете поздрава по най-удобния за вас начин — като го споделите на стената му във Facebook, като го изпратите като лично съобщение във Facebook, като го споделите в Twitter или копирате линка и го изпратите по друг, удобен за вас начин.

Втори механизъм на Промоцията:

Стъпка 1: Закупете Jack Daniel’s продукти от обектите, включени в промоцията. При покупка получавате промоционална карта с код.

Стъпка 2: Регистрирайте кода от промоционалната карта

Стъпка 3: Разберете веднага дали печелите бутилка ON7 с гравирано послание по ваш избор.

Тегленето на наградите се извършва след всяко въвеждане на код на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди на база регистрации в промоцията.

Участниците разбират дали печелят веднага след регистрацията на промо кода.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер, за да получи своята награда, в случай че е печеливш. Организаторът не носи отговорност за награди, чиито печеливши са въвели невалиден телефонен номер.

Печелившите участници ще бъдат потърсени на въведения мобилен телефонен номер, за да подадат валидни данни за доставка на наградата в срок до 3 календарни дни от момента на регистриране на печелившия код в сайта на промоцията. Ако организаторът не успее да установи връзка с печеливш в срок до 1 седмица от момента на регистриране на печелившия код в сайта на промоцията, печелившият губи правото си да получи наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Потребител, направил три опита да въведе невалиден код за участие в промоционалната активност, губи право да участва в нея.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 15 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.

Наградите се получават само срещу представяне на документ, удостоверяващ самоличността на победителя и неговата възраст, и предоставени на куриера на промоционална карта с печеливш код и касова бележка, удостоверяваща закупуване на Jack Daniel’s с дата и час на покупката, предхождащи датата и часа на регистрация на печелившия код. ОРГАНИЗАТОРЪТ НЯМА ДА ВРЪЧВА НАГРАДИ НА УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ КАРТАТА С ПЕЧЕЛИВШ КОД И/ИЛИ КАСОВА БЕЛЕЖКА, УДОСТОВЕРЯВАЩА ПОКУПКА НА JACK DANIEL’S С ДАТА И ЧАС, ПРЕДХОЖДАЩИ ДАТАТА И ЧАСА НА РЕГИСТРАЦИЯ НА ПЕЧЕЛИВШИЯ КОД В САЙТА НА ПРОМОЦИЯТА!


Участвай в КОНКУРСА

3 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара