Спечелете всяка седмица 40" телевизор от Diema Extra


Краен срок - 29 февруари 2016

В рамките на 6 поредни седмици се публикуват въпроси във всяка седмица (по 1 въпрос в отделни дни от седмицата), с предполагаеми отговори, от които един отговор е верният.

Въпросите са обвързани със спортно събитие, отразено и/ или дискутирано в текущо ключово предаване по Diema Sport HD или Diema Sport HD 2.

Всеки верен отговор на повече от един от зададените седмични въпроса носи допълнителен шанс за участие в седмичната томбола за победител, а именно:

    Един верен отговор на седмица – носи 1 възможен шанс (един шанс)
    Два верни отговора на седмица – носят 2 възможни шанса (двоен шанс)
    Три верни отговора на седмица – носят 3 възможни шанса (троен шанс)
    Четири верни отговора на седмица – носят 4 възможни шанса (четворен шанс)

Всеки понеделник в 16:00 часа в продължение на 6 седмици ще се изтегля на случаен принцип по един късметлия от всички, които са отговорили правилно на зададените през седмицата въпроси, който ще спечели телевизор.

Общо 6 /шест/ броя телевизора, като всеки един от тях се раздава в понеделник във всяка седмица от Играта.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

Не се допуска размяна на награди за пари и други изгоди.

Наградите се предоставят на участници, отговарящи на настоящите правила за участие в Играта. Спечелилите седмична награда ще бъдат оповестени на Фен страницата и на официалния уеб сайт (http://diemaxtra.novatv.bg/) на Диема Екстра.

Седмичната награда ще бъде обявявана всеки понеделник в 16:00 ч.

Всеки спечелил седмична награда ще получи известие по e-mail от Организатора и трябва да върне отговор в рамките на 3 работни дни, съдържащ следната информация: две имена, възраст, адрес на местоживеене и телефон за връзка.

Представител на Организатора може да се свърже с всеки от печелившите на предоставения от тях телефон за контакт или e-mail адрес за уточняване на подробности или при липса на информация, възпрепятстваща предоставянето на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара