Спечелете 5 подаръчни комплекта всяка седмица от dm-drogeriemarkt


Краен срок - 13 март 2016

Как може да повлияе един малък жест? Да вдигнеш боклук от земята, да посадиш цвете в градинката – кой би забелязал? А ако всеки един от нас направи по нещо малко? Едно просто усилие, умножено по хиляди действия. Ние от dm вярваме, че това би дало старт на една позитивна промяна.

Осъществете вашия малък жест и го споделете тук напълно свободно, както сте го почувствали – със снимки, с видео или просто ни го разкажете. А защо не да опишете жест, направен от ваш близък, който ви е вдъхновил. Усилията ви няма да останат незабелязани. С всяка качена малка история участвате в томбола за награди от нашите dm магазини.

В активността „За малките жестове“ могат да участват всички, които са качили своя история за малък жест, предизвикал радост, със задължителен текст и със снимка или видео към него на www.nie.dm-drogeriemarkt.bg. За регистрация в активността се попълват задължително имена, пощенски адрес и имейл адрес в съответните полета, както и се приемат условията за участие и условията за защита на личните данни.

Качените снимки и видеа са публично видими на онлайн-платформата www.nie.dm-drogeriemarkt.bg. Всеки потребител може да качи само една история с текст и една снимка или видео, приложени към него, които трябва да отговарят на темата „За малките жестове“. Темата на кампанията е описана на стартовата страница на www.nie.dm-drogeriemarkt.bg.

Снимки и видеа, които според dm България противоречат на законите или на добрия вкус, които изобразяват насилие в различните му форми или имат порнографско и/или политическо некоректно съдържание, могат по всяко време без предупреждение да бъдат изтрити от платформата и изключени от участие от страна на Организатора dm България.

Снимките трябва да бъдат качени на платформата www.nie.dm-drogeriemarkt.bg от компютъра на съответния участник или през неговия Facebook или Instagram профил. Видеа могат да бъдат качени само през Facebook или Instagram профила на участника. Снимки и видеа, които са изпратени по различен от гореописания начин – например пратени или приложени в имейл-съобщение или качени на стената на фен-страницата на dm България във Facebook, не се допускат за участие. За щети, възникнали поради технически грешки, забавяния или прекъсвания в мрежата за пренос на данни, както и за неверни съдържания dm България не носи отговорност.

За периода 14.01.-13.03.2016г. ще бъдат раздадени общо 40 бр. награди, по 5 бр. всяка седмица. Петте печеливши участника всяка седмица се определят от тричленна комисия в Централата на dm България измежду всички, публикували своя история за малък жест с приложена снимка или видео според правилата на активността. Наградата за всеки един печеливш участник е комплект от подбрани продукти от dm марките и/или от индустриални марки. Наградата не може да бъде преотстъпвана или да се изплаща в паричната й равностойност. Петте най-впечатляващи истории, определени от тричленно жури, ще бъдат публикувани в списанието на служителите на dm България -„dm Свят“.

Екипът на dm България ще се свърже с победителите чрез съобщение на оставения от тях при регистрация имейл-адрес. В рамките на десет работни дни (10), считано от уведомлението, печелившият участник трябва да се свърже с dm. Ако той не направи това в уречения срок, губи правото си върху наградата и dm България е в правото си да избере отново на случаен принцип друг победител.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара