Спечелете ваучер за 100 лв. от Sony


Краен срок - 28 януари 2016

Открийте кое устройство на ‪#‎Sony‬ се крие зад шифъра и спечелете страхотна награда!

За да се включи в играта, всеки участник трябва да даде верен отговор в коментар под публикацията на стената на страницата на Sony Center България във Facebook, а именно да познае наименованието на устройството, използвайки честотата на буквите от българска азбука /всяка буква от азбуката се заменя с цифров символ/.

Регистрацията за участие в играта се извършва като участникът публикува отговора си под формата на коментар под въпроса.

Всеки участник има право само на едно участие в играта.

Награда: 1 бр. ваучер за пазаруване в магазините на Sony Center на стойност 100 лв.

На 29 януари, с автоматизиран софтуер, на случаен принцип, се тегли името на победителя от играта измежду участниците, които са изпълнили условията в т.3 и т.4.2. от настоящите „Правила и условия“. Неговото име ще бъде обявено на официалната страница на Sony Center България във Facebook на 29.01.2016 г. до 18:00 часа.

Спечелената награда не може да бъде заменена за паричната и равностойност.

За да получи наградата си, Победителя се съгласява да предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка.

Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни да се свърже с Победителя на посочените от него имейл и/или телефонен номер за уточняване на механизма и срока за получаване на Наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара